G.MIQUEL: HE POGUT FER FORÇA GOLS I M’HA RETORNAT UNA MICA LA CONFIANÇA DE CARA A PORTERIA

L’Europeu de la Corunya ja és història. Agafa el relleu en l’acualitat arlequinada el Campus Ton Baliu que ha arrencat aquest dilluns a les instal·lacions de Les Comes. Allà els joves del planter es preparen per viure algun dia de primer estic l’experiència que han tingut dos dels jugadors de la plantilla igualadina. Avui parlem amb el capità d’Andorra, Gerard Miquel, que ha portat a la seva selecció al sisè lloc del campionat. P- Gerard, com valores l’Europeu que ha fet Andorra?

G.MIQUEL- A nivell col·lectiu crec que hem crescut com a selecció, aquí veníem a veure on érem a nivell competitiu i a aprendre, objectius que hem acomplert i hem pogut acabar amb una sisena posició. Ens ha faltat un punt de veterania que a mesura que anem jugant campionats acabarem adquirint, però com a equip crec que tenim un bon futur.

P- Has estat el líder de la selecció, has fet gols (8),  has jugat molts minuts… com t’has sentit?

G.MIQUEL- A nivell individual estic content perquè he pogut ajudar l’equip amb força gols cosa que m’havia faltat aquest any i m’ha retornat una mica la confiança de cara a porteria. A més he pogut tornar a jugar molts minuts i m’ha anat molt bé.

P- Com has vist les altre seleccions?

G.MIQUEL- Al campionat hi havia una gran diferencia entre les quatre primeres seleccions i la resta, crec que el Cerh ha de fer un pensament ja que no trobo gens bé que hi hagi golejades escandaloses amb seleccions més petites per tal d’aconseguir el gol-average. Crec que s’ha de buscar alguna altra solució, perquè no podem demanar que participin més seleccions si hem de veure aquests resultats, però a part d’això l’organització del campionat ha sigut genial i ens han tractat súper be!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *