MARIMON, TORRENTS I RIBA A L’EUROPEU SUB-17 DE CORREGGIO, ITÀLIA

3 jugadors de l’equip infantil de l’Igualada, campió de Catalunya i Espanya,  han estat convocats per la selecció espanyola sub-17 per jugar el campionat d’Europa a Correggio, Itàlia. Aleix Marimón, Guillem Torrents i Gerard Riba disputaran la màxima competició continental en un EuroHockey que comença l’1 de setembre. L’IHC és l’equip que aporta més jugadors a la selecció. Darrera hi ha el FC Barcelona amb 2 (Oriol Llenas i Manel Hernández) i amb 1 el Caldes (Abel Moya), Vic (Iker Jiménez), Manlleu (Dídac Alonso), Cerdanyola (Arnau Gangonells) i Rivas Las Lagunas (Adrián Pos).

SORTEIG DE LES COMPETICIONS D’HOQUEI BASE. 616 EQUIPS

Precisament aquest dimecres es farà el sorteig de les competicions de base que organitza la Federació Catalana de Patinatge. Amb la inscripció ja tancada des de fa dues setmanes aquest és el nombre d’equips (616) que hi participaran:

Benjamins 177 equips (-4 en relació a la temporada passada)

Alevins 160 (+ 8)

Infantils 125 (+ 6)

Juvenils 97 (+3)

i Júniors 57 (-1)

En total la temporada passada s’han jugat 15.633 partits oficials d’hoquei patins de la competició catalana organitzada per la FCP. Per davant ens esperen 15 mil apassionants partits més per definir quins seran els nous campions de cada categoria. Ens espera l’espectacle de l’hoquei-base.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *