LA BASE DE L’IHC JA CONEIX RIVALS

Aquest dimecres s’han sortejat a la seu de la FCP  les competicions (de base i sèniors) que organitza la federació catalana. Són 616 equip de base, que es multipliquen per 2 si hi comptem les categories sènior de nacional catalana, primera i segona catalana. D’entrada l’IHC B jugarà al grup B de la primera catalana i hi debutarà amb un derbi comarcal, contra el Montbui, el 14 de setembre. No serà l’únic derbi que destaca a la categoria. La sort ha volgut que hi coincideixin el Barça C i el recuperat Espanyol. A més d’aquest equips els arlequinats s’hi trobaràn l’Andorra, el Lleida B, Sant Cugat B, Bell-lloc, Monjos, Santa Perpétua, Martinenc, Vendrell B, Sitges, Congrés i Vila-Seca. 

Pel que fa a la base farem una atenció especial a la categoria en la qual  l’Igualada HC defensa el títol, la d’infantils:  L’IHC A ha quedat enquadrat al grup 20 amb Juneda B, Vilafranca B, Calafell, Torrelles i Vilanova A. L’equip B jugarà al grup 23 amb Sant Ramon, Monjos, Cubelles i Vendrell. Revisem també els altres Pdos equips que van pujar al podi a Cassà de la Selva, el Caldes, segon classificat i el FC Barcelona, tercer.  Els de la Torre Roja jugaran al grup 10 amb Palau de Plegamans B, Sant Cugat C, Sfèric de Terrassa i Sentmenat D. I els blaugranes ho faran al grup 1 amb Jesús, Maria i Josep, Barcino B, Horta B i Congrés C. 

A la resta de categories el sorteig ha deixat aquests grups:

JÚNIOR

GRUP 9-  IHC, Júneda B, Montbui, Vilafranca, Noia B i Masquefa

JUVENILS 

GRUP 16-  IHC A, Sant ramon, Cubelles B, Vilafranca B i Noia B.

GRUP 13- IHC B, Calafell A, PIera, Sitges i Noia D

ALEVINS

GRUP 11- IHC A, Montbui, Manresa B, Palau de Plegamans B, Piera A

GRUP 12- IHC B, Manresa A, Navarcles, Piera B, Juneda B

GRUP 17- IHC C, JUneda A, Cadí, Andorra, Alpicat, Mollerussa.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *