IHC RIGAT-VIC. UN CLÀSSIC PER COMENÇAR L’OK LLIGA 18-19

L’IHC RIGAT començarà la lliga el 22 de setembre a casa contra el Vic de l’ex-igualadí Jassel Oller. Després visitarà la sempre complicada pista del Noia, rebrà a casa el Girona dels també ex-arlequinats Jaumet i Pelicano, i el 13 d’Octubre farà el primer desplaçament llarg de la temporada a Alcoi. El calendari ha deixat dos desplaçaments seguits perquè després d’anar al País Valencià els igualadins visitaran la pista de la Torre Roja per enfrontar-se al Caldes de Pol Galbas

Així seran les primeres 5 jornades de l’Ok LLiga per l’Igualada HC segons el sorteig que s’ha fet aquest dijous a Barcelona. Després els de Ferran López rebran el Lloret a Les Comes, aniran a Lleida, i s’enfrontaran al primer dels grans, el Reus. Serà el 10 de novembre, a la vuitena jornada, en l’equador de la primera volta. 

A la novena els “rigats” passaran per Alcobendas, cita prèvia al Tourmalet de la temporada reduït en aquesta ocasió a dos “ports”… el Liceo a casa el 24 de novembre i el Barça al Blaugrana l’1 de desembre. 

En les últimes 4 jornades els igualadins jugaran a Les Comes contra el Voltregà, visitaran Vendrell i rebran a casa al debutant Sant Cugat, en el darrer partit del 2018. L’any 19 l’encetaran a la pista del també acabat d’ascendir, Calafell. 

Igualada ha rebut la notícia del sorteig quan una part important de l’equip està participant en el Campus Ton baliu. Avui els nois han tingut la visita del tècnic del primer equip Ferran López. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *