F. LÓPEZ: AQUEST ANY TENIM UNA SÚPER-OPORTUNITAT DE DEMOSTRAR QUE HEM APRÈS A COMPETIR

L’Igualada RIGAT ja sap el seu calendari per la pròxima Ok LLiga. Un cop passades vacances els arlequinats tornaran a posar-se a la feina per afrontar una temporada il·lusionant. Ara analitzem temporada i calendari amb el tècnic Ferran López.

“El primer que miro sempre en un sorteig és la distribució de partits casa-fora… I sobre tot on comencem. I, per tant, penso que és positiu, molt positiu, començar la lliga a casa … ens hem de fer molt forts a Les Comes i ser-ho ja des del primer dia i agafar aquestes dinàmiques positives ben d’hora. Sense tenir por de res ni de ningú. I del tema de quants partits juguem a casa i a fora… en juguem 8 fora i 7 a casa…  tenim dos desplaçaments seguits a fora… i a vegades condiciona.

El que si que està clar és que aquest any hem de pujar el nivell competitiu i ressalto la paraula competitiu, perquè el que vull és que l’equip competeixi bé. La temporada passada ens vam acostar a la manera com m’agrada que competeixin els meus equips i aquest any tenim una súper-oportunitat de demostrar que hem après a competir. Per tant, s’ha de jugar contra tothom i al final l’ordre és el que és. I com altres temporades tots els rivals seran complicats i l’únic que hem de fer és centrar-nos en el que controlem…  i el que controlem és el nostre treball diari , com treballarem i com volem competir … és el següent esglaó d’aquest projecte. És important aquest any saber competir bé i des del primer dia i si comencem a Les Comes millor que millor”. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *