IHC RIGAT 1 – CALAFELL 4. EL PARTIT S’ESTRONCA EN UN ÚLTIM MINUT AMB 3 GOLS

L’IHC RIGAT no ha pogut arrencar amb victòria la seva participació a la lliga catalana en el que ha estat també el primer partit de la pretemporada dels arlequinats. El partit ha estat molt igualat fins que en l’últim minut unes decisions estranyes dels àrbitres han acabat decantant el resultat a favor dels visitants que han disposat d’una FD i han fet després dos gols amb l’Igualada jugant sense porter.

A la primera part els igualadins han tingut més i millors ocasions que els del Baix Penedès- De fet el porter visitant, Marti Serra, ha estat una autèntica muralla davant les accions d’Uri Vives, Sergi Pla i Ton Baliu.

Els arlequinats han seguit portant la iniciativa buscant en tot moment la victòria. I el premi ha arribat al minut 7 de la segona part quan Sergi Pla ha dibuixat un dribling i s’ha quedat sol al costat esquerra de l’atac…  amb un potent tir creuat ha fet l’ 1-0 i també el primer gol de la temporada de l’IHC.

El gol ha donat ales als de Ferran López que un minut i mig després han reclamat  un penal clar a Tety Vives que els arbitres no han assenyalat…  Just en la continuació de la jugada, en el contraatac visitant, Joan Vazquez ha aconseguit l’empat aprofitant una assistencia d’Angel Rodriguez.

Tot i dominar més, els arlequinats no han trobat el cami del gol. Per la seva banda el Calafell ha disposat d’una FD (10 faltes) a falta de dos minuts per acabar el Calafell que Gerard Pujol no ha encertat a marcar. En canvi un minut més tard els àrbitres li han mostrat targeta blava a Uri Vives i en aquesta ocasió Pujol si que ha encertat. Els igualadins han anat a buscar l’empat, han jugat sense porter, i els visitants ho han aprofitat per marcar dos gols més en els darrers segons. Un partit, doncs, on malauradament les decisions arbitrals han acabat pesant massa. Aquest dissabte els arlequinats tornen a tenir partit de la lliga catalana contra l’Alcoi (que ha guanyat per 1 a 4 a Lleida. El partit es disputarà a les Comes a partir de 3/4 de 9

IHC RIGAT 1 (0/1) Elagi, Oriol Vives, Sergi Pla (1), Tety Vives i Roger Bars, -cinc inicial-, Ton Baliu, Jordi Méndez i Met Molas

Calafell 4 (0/4) Martí Serra, Gerard Pujol(1), Oriol Palau, Sergi Torné (2) i Àngel Rodriguez, -cinc inicial-, Sergi Romeu, Joan Vázquez (1) i Roger Martí.

Àrbitres:  Eduard Capdevila i Sergi Vallés. Arbitratge deficient i decisiu. Targeta blava a Uri Vives.

GOLS: SEGONA PART 1-0 Sergi Pla, minut 32. 1-1 Joan Vazquez, minut 34. 1-2 Gerard Pujol (FD), minut 49. 1-3 Sergi Torné, minut 49.45. 1-4 Sergi Torné, min 49.55.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *