IHC RIGAT 4 – ALOI 3. VICTÒRIA A L’ÚLTIM SOSPIR

Per segona vegada consecutiva en menys de 24 hores l’IHC RIGAT ha vist com el seu partit es decidia en els últims segons. En aquesta ocasió, i a diferència del partit contra el Calafell, la resolució ha estat favorable als arlequinats que han aprofitat la segona acció després d’una FD a falta de 15 segons per remuntar un partit que perdien 2 a 3 a falta de 10 minuts. Aquest cop l’Igualada RIGAT si que li ha pogut dedicar la victòria a l’enyorat Nico Méndez a qui divendres es va homenatjar amb un minut de silenci… I avui s’hi ha tornat amb un triomf èpic i agònic.

Dilluns els de Ferran López tornaran als entrenaments per preparar el partit de dimarts a Lleida (9 de la nit) el tercer i últim de la lligueta classificatòria de la lliga catalana.

FOTOCOPIA DE DIVENDRES

Com en el partit contra els del Baix Penedès els igualadins han començat el partit portant la iniciativa i buscant la porteria alacantina. I molt aviat, al minut dos, Jordi Méndez feia l’ 1-0 desviant un tir de Roger Bars des de mitja pista.

5 minuts després l’ocasió ha estat pel propi Bars que s’ha plantat sol davant del porter visitant però no l’ha pogut superar en la rematada final. El millor joc i les ganes dels igualadins han trobat recompensa a quatre minuts de la mitja part quan Tety Vives en un llançament creuat des de banda dreta ha marcat el 2-0. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans .

TOCA REMUNTAR

A la represa els alacantins ha sortit més endollats i en només dos minuts han aconseguit empatar amb dos gols del portuguès Renato Castanheira.

Amb empat, els igualadins han tornat a buscar el gol de la victòria però han estat els visitants els que ho han aconseguit amb una acció del lleidatà Deri Mataix.

Els “rigatistes” no s’han donat per vençuts i han seguit treballant per capgirar el marcador. A tres minuts i mig pel final Oriol Vives ha rebut una assistència a la lateral,  s’ha endinsat a l’àrea i ha batut Guiri en una gran acció fent l’empat a 3.

Els dos equips estaven empatats a gols… i a faltes (amb 9) i tots dos han afrontat els últims instants de partit amb intensitat però sense buscar contactes per evitar la desena. Però a falta de quinze segons, els alcoians no l’han pogut esquivar més. Han perdut bola en pista igualadina, i han hagut de fer falta per evitar la contra. Els àrbitres han assenyalat la desena i això ha provocat les queixes visitants que han acabat amb targeta vermella pel capità Pere Cañellas.
Oriol Vives ha estat l’encarregat d’executar la FD.. Guiri li ha pogut aturar però el mateix Vives ha caçat el rebot i en la segona rematada ha marcat el 4-3 definitiu. El que divendres s’escapava dissabte es conservava. I ara tot queda pendent del partit de dimarts a l’11 de Setembre

IGUALADA 4 (2/2): Elagi, Oriol Vives (2), Ton Baliu, Roger Bars I Jordi Méndez (1), -cinc inicial-, Tety Vives (1), Met Molas i Sergi Pla.

ALCOI 3 (0/3): Guiri, Agustin Dominguez, Pere Cañellas, Joao Ramalho i Renato Castanheira (2), -cinc inicial-, Roc Llisa, Carlos Perez I Deri Mataix(1).

Àrbitres: Xavier Valiente i Oscar Casanovas. Targeta vermella a Pere Cañellas per protestar.

GOLS: 1-0 Mendez, min 2. 2-0 Tety Vives, min 21. SEGONA PART. 2-1 Renato, min 25.30. 2-2 Renato, min 27.30. 2-3 Mataix, min 39. 3-3 Oriol Vives, min 46.30. 4-3 Oriol Vives, min 49.45.

Incidències: 150 espectadors.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *