FERRAN LÓPEZ: HEM JUGAT MILLOR QUE NO PAS HEM COMPETIT

Els jugadors de l’IHC RIGAT tornen a la feina aquest dilluns (tot i la Festa Major) amb el referent molt pròxim dels dos partits del cap de setmana. Tots dos molt ajustats i resolts en final molt emocionants. Aquest dilluns la plantilla tindrà una sessió de vídeo segurament apassionant. Per això a la mevaweb tenim un petit aperitiu amb el tècnic arlequinat Ferran López.

P- Ferran quina valoració general en fas dels dos enfrontaments?

F.LÓPEZ- Crec que tant un partit com l’altre hem jugat millor que no pas hem competit. Jugar i competir són dos coses diferents. Hem tingut voluntat, intensitat, molt bona actitud però ens ha faltat per moments controlar el tempo competitiu del partit. És cert que hem arribat amb les cames molt pesades i amb molta càrrega i això fa que no poguem exhibir el nostre millor nivell fins el dia 22 de setembre.

P- Però tot i les cames l’equip va ser capaç de remuntar…

FERRAN LÓPEZ- Just. Em quedo amb l’esperit de remontada i de no donar el partit per perdut fins el final el dia de l’Alcoi. Vam voler remuntar i guanyar fins el final tot i la fatiga i ho vam aconseguir. Vull l’equip amb esperit. I sobretot vull l’equip molt competitiu després pots guanyar o perder, això forma part de l’esport.

P- Per tant sessió de vídeo que promet.

FERRAN LÓPEZ- Si. Certament el nivell dels dos partits, a banda dels resultats, ha estat bò per les alçades que estem. Lògicament al vídeo de dilluns verem allò que, ja des d’avui, hem de millorar. Vam generar moltes ocasions tant un partit com l’altre. Ens va faltar encert.

P- I a Lleida…?

FERRAN LÓPEZ- Anirem a Lleida anirem a guanyar i sobretot anirem a competir millor en tot allò que hem quedat que és important fer-ho. Crec que tota la preparació està dins de la normalitat a aquestes alçades.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *