I EL TERCER, A LLEIDA

L’Igualada RIGAT ha desafiat l’esperit de Festa Major que imperava a la ciutat i ha treballat intensament durant 85 minuts per preparar el tercer partit de l’Ok LLiga a l’11 de setembre contra el Lleida Llista (9 de la nit).  Els arlequinats han fet una sessió de vídeo prèvia on han comprovat que l’equip va crear prou ocasions de gol com per haver resolt el partit molt abans si s’haguessin aprofitat . Precisament per això a l’entrenament s’ha decidit treballat les finalitzacions.

Abans , però, els jugadors han passat per les mans del PF, Pablo Fernández, amb el qua han fet exercicis preventius. Després ja han fer treball tàctic i defensiu amb el tècnic, amb el mateix Ferran López. Ha estat a pista partida, amb sèries d’estacions, i després remats  a porteria.

L’equip anirà aquest dimarts a Lleida conscients que una victòria els dóna pràcticament la classificació i és, precisament, el que aniran a buscar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *