LLEIDA 4 – IHC RIGAT 3. ELIMINATS DE QUARTS EN UNA ALTRA QUASI-REMUNTADA

L’IHC RIGAT ha quedat fora dels quarts de final de la lliga catalana amb la derrota, molt ajustada, a l’11 de Setembre. De fet els arlequinats han estat a punt de tornar a remuntar el partit però no ha pogut transformar una FD a l’últim minut que hauria suposat l’empat.

La primera ocasió del partit ha estat pels  lleidetans, ja al primer minut, però ha estat l’Igualada qui s’ha avançat en el marcador al minit 5 i mig. El capita Ton Baliu ha tirat un penal que s’ha estavellat al travesser però el mateix Ton ha agafat el rebot i ha batut Lluís Tomàs, després de dos anys de no enfrontar-se.

Poc ha durat l’alegria. Al minut 7 un tir des de mitja pista de Roberto di Benedetto ha significat l’empat. Després, tots dos equips han enviat una bola al pal, una de Roger Bars i l’altra de l’altre di Benedetto, Bruno. Amb 1 a 1 ha acabat la primera meitat, tot i que els lleidatans han pressionat més i han portat més la iniciativa.

MAL INICI I QUASI-REMUNTADA

Els igualadins han començat malament la segona meitat i això els ha acabat condemnant. D’entrada l’IHC ha comès la desena falta equip molt ràpid i a la FD el nou jugador llistat, l’argenti Oruste, ha aconseguit enganyar l’Elagi i ha marcat el 2-1. Nomes dos minuts i mig després, una blava molt rigorosa al capità Ton Baliu, l’ha tornat a aprofitar l’argentí per augmentar l’avantatge. En ple desconcert dels arlequinats, Bruno di Benedetto ha marcat el 4-1 en un contra-atac.

Els de Ferran López no s’han rendit i a sis minuts pel final una assistència de Bars la ha aprofitat Jordi Méndez per fer el 4-2. Un gol que ha esperonat als igualadins que tres minuts més tard han aprofitat una FD per una clara falta de Candanedo. Jordi Méndez ha fet el 4 a 3 en una execució de molta qualitat.

Els minuts finals han estat de pressió total dels igualadins que, ja a l’últim minut,  han aconseguit força la desena falta dels lleidatans. Aquest cop Méndez no ha pogut marcar. De fet els locals també han tingut una FD (per 10 faltes d’equip) però aquest cop Oruste no ha pogut superar Elagi Deitg. Per cert, el porter de l’IHC s’ha fet mal en l’acció i ha hagut d’entrar Manel del Valle en el seu lloc. L’igualadí ha defensat la porteria arlequinada en els últims 48 segons de partit que no han modificat el marcador. El 4 a 3 final deixa a l’IHC fora dels quarts de final de la lliga catalana que es disputaran, precisament, a Les Comes.

Lleida 4 (1/3): Lluis Tomas, Cañellas, Andreu Tomas, Roberto di Benedetto (1) i Candanedo, -cinc inicial-, Oruste (2), Bruno di Benedetto (1), i Creus.

IHC RIGAT 3 (1/2): Elagi Deitg, Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu (1) i Met Molas, -cinc inicial-, Roger Bars, Tety Vives i Jordi Mendez (2).

Àrbitres: Guim Teixidò i Albert Sans.

GOLS: 0-1 Baliu, min 5.30. 1-1 Roberto di Benedetto, min 7. SEGONA PART:  2-1 Oruste (FD), min 27. 3-1 Oruste (FD), min 29.30. 4-1 Bruno di Benedetto, min 31. 4-2 Méndez, min 44. 4-3 Méndez (fd), min 46.30.

Incidències: 150 espectadors.

Foto David Figueras

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *