ELAGI: A LA RADIOGRAFIA NO S’HI VEU RES TRENCAT. ÉS NOMÉS EL COP

La derrota a Lleida a més de suposar l’eliminació de l’IHC de la lliga catalana va tenir un inconvenient afegit. La lesió del porter Elagi Deitg en una FD a falta de 48 segons per acabar (el va haver de substituir Manel del Valle). Aquest dimecres els arlequinats han tingut jornada de descans però l’Elagi ha tingut feina d’observació del cop i la seva evolució. 

P- Elagi, com estàs ara?

ELAGI DEITG- Doncs ara a la tarda millor, tot i que vaig amb anti-inflamatoris, i més tranquil després que m’hagin fet la radiografia.

P- Com va ser la jugada?

ELAGI DEITG- Doncs a la ultima directa, el Tety i un jugador de Lleida que venien embalats, van relliscar i van xocar contra mi… de seguida vaig notar molt dolor al turmell però el Martí, el fisio,  de seguida va veure que era mes el cop que un possible esquinç.

P- T’ha vist el metge?

ELAGI DEITG- Si aquesta tarda m’han fet una radiografia i no es veia res trencat ni cap petita fractura, m’ha dit que era el cop i que s’havia inflamat una mica el teixit tou que envolta el turmell, després he anat a fer tractament a fisiogessami.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *