LA DIADA DEL MILIÓ DE PERSONES… I LA LLIGA D’HOQUEI

Catalunya ha viscut aquest dimarts una altre Diada històrica amb una altra manifestació gegantina de més d’un milió de persones a la Diagonal de Barcelona. Un clam per la República i la llibertat que ha recorregut una de les arteries principals de la capital del país.

L’esport, l’hoquei i l’IHC han tingut un paper destacat en aquesta diada. Integrants del club han participat a la manifestació mentre Les Comes han organitzat la final de la lliga catalana. Els segadors han tornat a sonar a la catedral igualadina que ha coronat al FC Barcelona com a campió d’aquesta edició 2018. Els blaugranes s’han imposat per 1 a 0 a la pròrroga al Lleida de l’ex-arlequinat Albert Folguera i Lluís Tomàs. La lliga catalana també ha servit com a prova pilot de la possible implantació a l’hoquei de la tecnologia del VAR.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *