GUILLEM TORRENTS: MAI M’HAURIA IMAGINAT GUANYAR-HO TOT!

Els jugadors del primer equip de l’IHC RIGAT han tornat aquest dimecres a la feina després de la celebració de la Diada. Ho faran tot el que resta de setmana per preparar el partit de diumenge contra el Breganze italià. De fet l’horitzó es dibuixa una mica més enllà, en l’inici de l’Ok Lliga pel que s’han estat preparant els de Ferran López des de fa un mes i 10 dies.

Si obrim una mica més el focus descobrirem un altre horitzó, el del futur ja no tant llunyà pel que treballen tants jugadors de la base del club. Aquest dies estem homenatjant el planter en la figura dels 3 campions d’Europa que han tancat un any per recordar guanyant totes les competicions en les que han participat. Avui és el torn del porter, Guillem Torrents, per molts una de les claus de tots aquests triomfs.

P- Guillem què vas sentir quan l’Oriol Llenas va fer el gol que us donava la victòria?

GUILLEM TORRENTS- Quan va entrar el gol primer de tot vaig mirar als àrbitres per si el donaven per vàlid, ja que la pilota va sortir de seguida de la porteria. Quan va entrar el gol va ser molt especial perque jo estava a la banqueta ja que havia sortit per fer un 4 contra 5 i marcar el gol. Vaig sentir moltes emocions impressionants.

P- Vàreu jugar un gran campionat, especialment tu a la porteria… i vàreu disputar la final a un gran nivell

GUILLEM TORRENTS- Si, va ser un partit digne de una final, contra una Portugal molt bona.

P- Vist l’any en perspectiva no es pot fer millor, campions de tot!!

GUILLEM TORRENTS- Si, mai m’hagués imaginat guanyar-ho tot, i menys en un any.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *