F.LÓPEZ: MOLT CONTENT PER LA GESTIÓ DEL PARTIT… I PEL GOL DEL NEN

P- L’important del primer és que és el primer i guanyar-lo sempre va  molt bé!

F.LÓPEZ- Si, era un partit especial, era un partit diferent. Pensa que vens de treballar 6 setmanes i el que vols és competir i a aquest nivell no ho has fet encara i es barreja tot una miqueta… I és per això que estic content perquè penso que vam gestionar molt bé tot el tempo del partit… I just quan no el vam controlar és quan em pensava que ho faríem més … que és quan vam marxar de 3 i fins i tot de 4. Vam haver de demanar temps mort perquè el no volíem és que ells, de sensacions, es posessin dins del partit i que nosaltres anéssim allà on ens portessin els patins enlloc d’allà on ens havia de portar el cap. I per això, en el temps mort el missatge va ser aquest… per parar-ho per acabar-ho bé, i la veritat és que content per la gestió del partit.

P- Si perquè tret d’aquest, la resta de “moments” del partit es van saber jugar… paciència al principi, explosió amb els gols i al final saber recuperar la gestió el marcador…

F.LÓPEZ- És que n’havíem parlat molt durant la setmana eh!… De portar el control del partit i sobre tot de la paciència… estar molt tranquils …. potser que el gol arribi a l’últim minut… ja arribarà… però el que no havíem de perdre era el control del joc que volíem fer, el xut exterior, el control dels balanços, i ho vam controlar molt bé. I era el que m’havia ocupat més durant tota la setmana. A nivell mental era un partit especial. Era el primer. Costa sempre. I el Vic es va tancar molt bé, ens va donar el pes del partit en molts aspectes i podies caure en el seu parany i no ho vam fer. Per tant molt content.

P- I ara Noia.

F.LÓPEZ- Super-partit!. Sempre em costa. No us enganyo. Però no pel tema cor sinó perquè és un partit diferent. ÉS un rival molt dur. Ha canviat però continua sent igual de difícil, molt intens, tenen l’ADN d’allà. Penso que han guanyat en pólvora ofensiva. tenen jugadors amb molt de gol, és molt vertical, a casa premen molt fort, són molt intensos, però els veurem cada dia i dissabte anirem a fer el plantejament que ens faci guanyar els 3 punts allà.

P- Com serà la setmana de treball?

F.LÓPEZ- Dilluns, dimarts, dimecres… dijous… tota, tenim molta feina ara. És que encara tenim molta feina. estem començant. A més no podem pensar només en aquesta setmana, tenim en compte les que venen on tindrem partits seguits, desplaçaments pel mig, que ens faran canviar setmanes, no es podrà treballar tant… i per això aquesta setmana és clar… treballar-la molt bé i ja està.

P- El partit es recordarà per molt temps amb aquest debut del Martí Busquets, un juvenil de primer any, rècord a la història del club a l’Ok Lliga, i a més marcant… el Martí ho recordarà tota la vida… I de retruc tu ja formaràs part també de la seva història per sempre, perquè va ser tu qui el va fer debutar i qui va fer possible aquell moment màgic…

F.LÓPEZ- Si… està molt bé això que em dius… però el mèrit és seu perquè al final el remat el va fer molt bé… i estava allà on havia d’estar, mira… vaig estar  molt content quan va marcar… el Carles i jo ens van girar i ens vam dir… ha marcat el nen no?, ha marcat el nen! i ens vam posar molt contents. Ell ho recordarà… i jo també. Però està treballant molt bé… i va entrar a la convocatòria… altres dies li tocaran a d’altres… ens ve una fornada que hem d’aprofitar però sobre tot han de tocar de peus a terra, perquè encara no han fet absolutament res… i el que han de fer és treure el cap als entrenaments del primer equip… i si tenen minutets aprofitar-los perquè això no és fàcil… això són un o dos nivells per sobre del que els toca.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *