EL PODER DE LA BASE

El primer equip de l’IHC RIGAT ha començat aquest dilluns els entrenaments per preparar el desplaçament dissabte a Sant Sadurní. Aquesta és una setmana marcada pel debut amb victòria i liderat, i alhora per notícies relacionades amb la base del club. D’entrada amb el debut amb rècord de Martí Busquets amb qui podrem analitzar la seva fita a l’edició de dimecres. També és una bona notícia que la lesió d’un dels seus companys  l’equip juvenil, Armand Pujadó (una trepitjada a un dit de la mà)  és menys greu del que es pensava. La radiografia ha demostrat que no te res trencat, ni hi ha cap fissura. Finalment és només un hematoma. El jugador farà dos dies de descans, n’entenarà dos més a un ritme més tranquil i diumenge provarà ja de jugar. D’aquesta manera pràticament s’assegura al 100%  la seva participació a l’Eurokey de Blanes on els arlequinats intentaran substituir als actuals campions d’Europa que són els jugadors del FC Barcelona.

També és notícia de base la segona victòria consecutiva del Vallter IHC a la primera catalana. aquesta n’és la crònica de M.B per la mevaweb.

VALLTER IGUALADA B 8 – SANT CUGAT B 3. MAMBO EN EL RETORN DE SISCU RUBINAT

Segona victòria consecutiva del Vallter Igualada a la Primera Catalana en golejar divendres a les Comes al Sant Cugat B per 8-3 en el dia del debut de Siscu Rubinat després de 5 anys a Piera.

Com la setmana passada davant del Montbui els igualadins van sortir tensionats i molt concentrats. Al minut 2 Ferran Yeste, en una acció individual a l’interior de l’area, va aixecar i picar la pilota enviant-la al fons de la xarxa.
El domini igualadí va tenir recompensa al minut 7 i mig quan el debutant Siscu Rubinat feia el 2-0. Però l’alegria només va durar cinc segons perquè després de servir de centre Carles Pinto, en una acció rapida que va agafar adormida la defensa igualadina, feia el 2-1.

Tot i el gol els igualadins no van abaixar els braços i  van seguir portant el control del partit. Dos minuts més tard una gran acció del mateix Rubinat, enfilant sol la porteria rival, va ser objecte de FD.  La falta la va executar magistralment Jordi Méndez  el 3-1.

El Sant Cugat ho seguia provant però es trobava sempre amb un molt segur arribades Manel del Valle. En canvi l’IHC va ampliar diferències al minut 13 i mig amb una bona transició culminada per Bernat Yeste després d’una gran assistencia de Siscu Rubinat. Era el 4 a 1 que es podria haver ampliat amb una FD per blava a Aleix Pérez. Méndez no va poder repetir, però l’IHC va aprofitar la superioritat per fer el 5 a 1 a falta de 7 segons. Rubinat marcava el seu segon gol aprofitant una assistència del mateix Méndez.

A la segona part els igualadins tenien clar que havien de ser pràctics i que fos el rival qui arrisqués. Les possessions igualadines eren més llargues i continuades.  De tota manera al minut 7 i mig els visitants van aprofitar una pèrdua arlequinada per reduir diferències, amb un tir de Delós  des de la frontal.

El partit no perillava pels interessos igualadins i en el minut quinze i mig un gran xut de Ferran Yeste va topar amb el pal, però Jordi Méndez, amb la canya sempre apunt, va agafar el rebot per fer el 6-2. Mig minut mes tard novament Delos a la sortida d’una falta feia el 6-3.

Els igualadins, que entrena Gabri Ramírez, no van refiar-se i van seguir buscant el gol i al minut vint i  mig va arribar el premi amb un gran gol de Ferran Yeste aprofitant una altra assistència de Jordi Mendez.

Però la festa no havia acabat i  a manca d’un minut i mig pel final, es va repetir la mateixa acció que en el sisè gol. Xut de Ferran Yeste que refusa el pal i Jordi Mendez treu l’escombra per cantar el mambo, 8-3. Tres punts més que permeten continuar al capdavant de la classificació. El pròxim cap de setmana desplaçament a Andorra.

IHC 8 (5/3): Manel del Valle, Dani Gual, Bern Gabriel, Siscu Rubinat (2) i  Ferran Yeste (2), – cinc inicial-, Bernat Yeste (1), Jordi Mendez (3), Quim Aribau i Arnau Figuerola.

St. Cugat 3 (1/2) : Rué, Miki, Delos  (2), Peris i  Carlos Pinto (1), -cinc inicial-, Carceles, Adria Pinto, Diaz I Morales.

Àrbitre: Ramon Grases. Blava a Diaz del Sant Cugat.

Gols: 1-0 Ferran Yeste, min 2. 2-0 Siscu Rubinat, min7.30. 2-1 Carles Pinto, min 7.30. 3-1 Jordi Mendez (fd), min 9.30. 4-1 Bernat Yeste, min 13.30. 5-1 Siscu Rubinat, min 24.53. 5-2 Delos, min 32.30. 6-2 Jordi Mendez, min 40.30. 6-3 Delos, min 41. 7-3 Ferran Yeste, min 45.30. 8-3 Jordi Mendez, min 48.30.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *