MARTÍ BUSQUETS: QUAN VAIG MARCAR VAIG RECORDAR TOT EL QUE HEM PASSAT EN AQUESTA PISTA

L’actualitat de l’IHC RIGAT segueix marcada per la preparació del partit de dissabte contra el Noia … i per la història. UN mitja nacional com l’Esportiu destacava avui l’inici de liga de l’equip i recordaven que “el millor club de la dècada dels noranta tornava a ser líder de l’OK Lliga, un privilegi que no tenia des del 25 de novembre de l’any 2000”.

Any en el que encara no havia nascut l’altre gran protagonista històric del cap de setmana. El jove jugador de l’equip juvenil, Martí Busquets que va debutara l’Ok Lliga abans fins i tot de fer-ho a la seva pròpia categoria (ara fa uns mesos Busquets va formar part de l’equip infantil que va guanyar els campionats de Catalunya i d’Espanya). 

Amb la seva decisió de fer-lo sortir, Ferran López li regalava un debut… i un rècord. El de precocitat a l’Ok Lliga,  amb 15 anys 9 mesos i 9 dies..  Serà difícil que el perdi (és el més jove de la seva generació) però encara sembla més impossible que algú es pugui ni apropar al de Joan Carles amb els seus 14 anys, 8 mesos i 14 dies.

P- T’has convertit en l’home rècord de l’IHC, Martí.

MARTÍ BUSQUETS- No era gens conscient, quan vaig sortir a jugar que era el noi més jove d’haver debutat a l’Ok LLiga … és una cosa que no pot dir gaire gent. Que amb 15 anys puguis debutar en aquesta categoria. Em sento un afortunat i un privilegiat de poder dir que jo ho he fet. La veritat és que vaig tenir molta sort que el partit estigués ja solucionat i pogués sortir …. jo ni m’ho imaginava… que sortiria a la pista i encara menys que marcaria cap gol.

P- Ets el més jove en debutar a l’Ok LLiga amb 15 anys, 9 mesos i 9 dies… però encara queden lluny els 14 anys, 8 mesos i 14 dies de Joan Carles l’any 1980. Creus que mai algú podrà superar aquest rècord?

MARTÍ BUSQUETS- Crec que superar el debut del Joan Carles a nacional espanyola, és molt complicat perquè 14 anys són molt poc per debutar amb el primer equip, però queda clar que no és impossible i qui sap si algun dia algú podrà superar aquest registre.

P- Bé, mentre això no passa tu vas tenir el teu debut somiat. Què vas pensar quan et van dir que sorties?

MARTÍ BUSQUETS- La veritat és que encara no m’ho crec ni ara. Vaig sortir a la pista com si fos un partit normal, sense pensar en que era Ok Lliga ni res i al final vaig tenir la sort que el Roger em va fer una assistència de la mort i vaig poder marcar un gol en el dia del meu debut.

P- El Roger et fa una gran assistència i és veritat… però tu hi havies de ser i engaltar-la com la vas engaltar …. què vas sentir amb el gol?

MARTÍ BUSQUETS- Bé, aquest és el meu quart any a Igualada i porto molts anys treballant i quan vaig marcar em vaig recordar de tots els moments que hem passat en aquesta pista… i la veritat és que és una passada tot el que estic vivint aquest any en concret.

P- Seria perquè no acabés mai l’any eh!… perquè tot el que feu us surt bé … i ara teniu una copa d’Europa on també sou favorits.

MARTÍ BUSQUETS- Si, bé. Ara mateix només pensem en l’europeu. Portàvem setmanes esperant als internacionals i ara ja hi són i comencem els entrenaments per preparar l’europeu que arriba d’aquí a 15 dies.

P- Si perquè estem parlant amb un jugador que ha marcat un gol a l’Ok Lliga però el que toca és centrar-te en el teu equip, en el juvenil, i en seguir creixent poc a poc.

MARTÍ BUSQUETS- Jo només penso en el meu equip i tot el que vingui de més és com un regal ..el que vull és gaudir del moment.

P- Tornant a dissabte, que et van dir els sèniors quan vas marcar?

MARTÍ BUSQUETS- Primer em van felicitar per haver marcat el gol però de seguida em van dir que havia de portar pastes pel meu gol. La veritat és que és una passada com m’acompanyen i com en fan sentir de còmode al vestidor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *