L’IHC CONTRA BASSANO, PEÑAFIEL I CRONENBERG A L’EUROCKEY SUB-17

L’Igualada HC s’enfrontarà a l’Hoquei Bassano italià, Peñafiel portuguès i Cronenberg alemany en el grup C de la primera fase de l’Eurockey sub-17 que es disputarà del 4 al 7 d’Octubre a Blanes. El sorteig de la competició europea s’ha fet aquest dimecres i ha deixat així la resta de grups:+

GRUP A Sporting P (Portugal), Alcoi, Giovinazzo (Itàlia) i Soham (Anglaterra)

GRUP B Uttigen (Suïssa), Valongo (Portugal), Caldes i Biarritz (França)

GRUP D Follonica (Itàlia), Benfica (Portugal), FC Barcelona i Herney Bay (Anglaterra)

L’IHC és clarament favorit per accedir als quarts de final en el seu grup en el qual el Bassano apareix com l’altre gran candidat, amb permís dels portuguesos del Peñafiel. Probablement el grup més complicat és el D on hi ha l’actual campió de la competició, el FC Barcelona, el Follonica (campió italià i finalista de l’última edició) i el sempre potent Benfica (quart classificat a la lliga del seu país).

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *