NOIA 6 – IHC 4. MASSA ÀRBITRE

Primera derrota de la temporada de l’IHC RIGAT en un partit marcat per l’efectivitat del rival i l’excessiu intervencionisme arbitral (hi ha hagut un total de 10 FD o penals i 3 targetes blaves com a mínim riguroses). Els de Ferran López han fet mereixements per empatar el partit, però quan havien fet el més difícil (recuperar-se del 2 a 0 inicial nascut de dues errades arbitrals) el Noia ha fet el 4 a 3 massa ràpid… (només 26 segons després que l’Igualada equilibrés el marcador) i a partir d’aquí els cavistes, molt afinats en atac, han trencat el partit amb 2 gols més. Ara l’IHC rebrà divendres que ve a les Comes al Girona dels ex-arlequinats Llaverola, Pelicano i Torner.

3 GOLS 3 ERRADES

Ferran López ha advertia durant la setmana. El Noia no perdona… i no ha perdonat. Primer l’ex-IHC Edu Fernàndez ha marcat de FD per una blava a Ori Vives de les que freguen el reglament (però per fora)… i després Llorca ha fet el 2 a 0 en una entrada dins de l’àrea precedida d’una falta clara a Ton Baliu. Dues decisions irregulars que han estat el precedent d’un mal arbitratge de Rubén Garcia i Jonathan Sánchez, que han acabat perjudicant als dos equips, tot i que segurament en un percentatge més alt als arlequinats.

L’Igualada no s’ha arronsat i ha aconseguit empatar el partit amb un gol de Pla de FD (per una blava a Costa) i d’Uri Vives en una segona acció davant de Zapater. La primera meitat ha acabat amb un altre gol a pilota aturada per un penal (estil VAR) sobre Costa que ell mateix ha transformat. 

SEGON TEMPS INTERRUPTUS

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica de la primera. Moltes decisions arbitrals, poca continuïtat de joc. Només arrencar (26 segons) l’Elagi ha aturat un penal per una caiguda de Vives dins de la pròpia àrea…. (tot caient ha topat amb la bola des de terra).

6 minuts més tard Pla ha empatat el partit… com no, a pilota aturada (la desena falta d’equip. Segurament aquí ha arribat el Moment del partit perquè el Noia, sempre molt sencer, ha aconseguit recuperar l’aventatge només 26 segons després. Grau ha interceptat una contra igualadina i ha habilitat Aragonés per fer el 4 a 3. 

A partir d’aquí els locals ja no han cedit el control. I s’han anat succeint els gols cavistes combinats amb les decisions arbitrals. Contra de Llorca pel 5 a 3, FD número 10 que atura l’Elagi. Penal que Costa llença fora. FD per blava al Ton que l’Edu no encerta a marcar. 6 a 3 d’Esteller amb l’IHC en inferioritat per l’expulsió del capità igualadí. 

I d’aquí fins el final … el mateix decorat. Àrbitres “jugant”… i poca efectivitat visitant.  Penal que el Tety no pot transformar. Penal que Vives tampoc marca… A la fi, a falta d’un minut, un teva-meva del Ton i Méndez ha permés a Baliu fer el 6 a 4 definitiu. Amb una mica més d’encert a pilota aturada l’IHC podria haver puntuat a l’Ateneu… amb una mica més d’encert arbitral… també. 

Noia 6 (3/3) Zapater, Costa (1), Llorca (2), Grau i Aragonés (1) equip inicial. Esteller (1), Mendes, Edu (1)

IHC RIGAT 4 (2/2) Elagi, Pla (2), Ton (1), Uri Vives (1) i R. Bars, equip inicial. Molas, Tety i Méndez. Busquets i Del Valle.

GOLS: 1-0 Edu FD (m 4.07), 2-0 Llorca, 2-1 Pla FD (m 10.10), 2-2 Vives (m 16), 3-2 Costa penal (22.07). SEGONA PART. 3-3 Pla FD (m 6), 4-3 Aragonés (m 6.26), 5-3 Llorca (m 11.08), 6-3 Esteller (m 7.54), 6-4 Ton (m 23.47)

INCIDÈNCIES: Mal arbitratge de Rubén Garcia i Jonathan Sánchez. 3 errades de gran dimensió en 3 gols, 10 penalitzacions màximes (entre penals i FD) i 3 targetes blaves riguroses… massa com perquè la nota de la sea actuació no s’hagi de valorar com a molt deficient.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *