1a CAT. ANDORRA 3 – VALLTER IHC B 3. MASSA ÀRBITRE-2

En menys de 24 hores l’Igualada ha tornat a patir una síndrome del mateix mal: un empatx d’àrbitre… Un arbitratge excessiu i defectuós que ha acabat afectant el resultat. El mateix desastre que a Sant Sadurní però a 181 quilòmetres de distància. Una molt deficient actuació arbitral va impedir al filial igualadí de poder-se endur els tres punts del Principat d’Andorra en un partit marcat per la forta pluja i pedregada que va rebre als arlequinats. (El partit va començar amb mitja hora de retard degut al temporal que va provocar una apagada al pavelló comunal). Després la pedregada de fora es va reproduir dins… I l’apagada també.

FATAL DES DE BON COMENÇAMENT

Nomes s’havien jugat tres minuts i mig quan l’àrbitre va mostrar el camí de com seria la seva actuació. Ferran Yeste veia la blava en una lluita a la tanca amb l’estic al terra. Els andorrans, dirigits per l’igualadí Roger Corral, no van desaprofitar la FD per fer l’1-0.

Els igualadins tot i les baixes de Manel del Valle, Quim Aribau i Jordi Méndez van ser en tot moment superiors al seu rival, però sense encert en els metres finals. Al minut 15 els andorrans ampliaven diferències amb el 2-0.

Tot i el resultat els de Gabri no es van posar nerviosos i van seguir buscant el gol. A tres minuts pel descans, Arnau Figuerola aprofitava una assistència del capità Dani Gual per fer el 2-1. Els igualadins van continuar pressionant a tota la pista i Dani Gual va recuperar una bola i es va plantar sol davant del porter per fer l’empat a dos amb el que s’arribaria al descans.

I A LA SEGONA ENCARA PITJOR

El segon temps va començar com una fotocopia del primer. Una FD inexistent que en aquesta ocasió Castellví no encertava a marcar. Tant era una fotocopia que en una jugada calcalda a la segona meitat Arnau Figuerola s’emportava una altra blava per una lluita com la de Yeste a la primera meitat. Àlex Garcia tampoc va encertat a marcar. El VALLTER IHC també va disposar d’una FD que Bernat Yeste no va poder transformar.

El domini igualadí era evident però el gol es resistia. Ni Jesús Priego ni Arnau Figuerola no se’n van sortir en dues accions a pilota aturada (un penal sobre Rubinat i una FD per blava per Garcia). De tota manera jugant en superioritat els igualadins van poder posar-se per davant en el marcador amb una assistència de Siscu Rubinat a Arnau Figuerola. Era el 2-3.

Però la disbauxa arbitral es reservava un show final. A quatre minuts del final un discutit penal va permetre a l’Andorra fer l’empat a 3. I per rematar-ho… a manca de 20 segons per acabar Bernat Yeste en una acció individual entra a l’àrea i rep un cop d’estic a l’estómac… però l’àrbitre es va inhibir de la jugada i no va assenyalar res. De fet si…  targeta blava a Bernat Yeste i pel tècnic Gabri Ramírez per protestar.

El col·legiat, Sergi Bellés, va rubricar la seva actuació amb una sortida precipitada de la pista sense esperar que l’abandonessin els dos equips que encara s’estaven saludant. Tot i no sumar els tres punts, el filial igualadí segueix invicte al grup B de la Primera Catalana.

Andorra: 3 (2/1): Gallart, Castellví(2), Romaguera, Estrany i Caminal, -cinc inicial-, Roca, Garcia (1), Lucas i Soldevilla.

VALLTER IHC: 3 (2/1) Carles Ferrer, Dani Gual (1), Siscu Rubinat, Arnau Figuerola (2) i Ferran Yeste, -cinc inicial-, Bernat Yeste, Bern Gabriel i Jesús Priego.

Àrbitre: Sergi Belles. Molt casolà. Va mostrar blava a Garcia de l’Andorra i a Figuerola, Ferran Yeste, Bernat Yeste i el tecnic Gabri Ramirez per l’Igualada.

Gols: 1-0 Nil Castellví (fd), min 3.30. 2-0 Alex Garcia, min 15. 2-1 Arnau Figuerola, min 22. 2-2 Dani Gual, min 23. 2-3 Arnau Figuerola, min 43. 3-3 Nil Castellvi (p), min 46.

ARRIBA LA SETMANA DE L’EUROCKEY SUB-17

L’actualitatde l’hoquei base de l’IHC quedarà marcada aquesta setmana per la disputa de l’Eurockey Blanes 2018 . L’IHC hi participa amb l’equip que va ser campió de Catalunya i Espanya infantil i és un dels candidats al títol. També ho són el segon classificat n els dos campionats, el Caldes, i el FC Barcelona (tercer al campionat de Catalunya amb un equip gairebé exclusivament de primer any i actual campió de la competició). Entre la festa d’equips participants hi destaquen el Follonica (finalista de l’última edició), el Benfica, l’Sporting de Lisboa (campió d’Europa sub-15 precisament davant del FC Barcelona), Valongo, Giovinazzo, Bassano  o Peñafiel. Seran un total de 16 equip agrupats en 4 grups de 4 equips que començaran a competir a partir de dijous i que buscaran un lloc a la final de diumenge.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *