F.LÓPEZ: EM QUEDO AMB LA CAPACITAT DE RESISTIR… TOT I LES ADVERSITATS I IRREGULARITATS

P- Ferran, què et va semblar el partit a Sant Sadurní?

F.LÓPEZ- Em quedo sobretot amb la capacitat de “resistir” que hem tingut i hem transmès com equip tot i les adversitats i irregularitats que hem patit durant el partit. Era fàcil baixar els braços davant les circumstàncies que han envoltat els 3 primers gols i l’equip s’ha refet demostrant caràcter… això m’ha agradat molt.

P- Volies que l’equip competís… i va competir!

F.LÓPEZ- Hem estat dins el partit fins el final. Aquest tipus de rival sempre és complicat i veníem preparats per competir i per la victòria però no ha pogut ser. L’únic moment on hem estat més desestabilitzats ha estat en rebre el 4-3 tant aviat, després d’haber remat contra tot.

P- Per tant la lectura pel futur és positiva. 

F.LÓPEZ- Crec que amb aquest esperit d’equip i amb més encert al penals sobretot podem anar a tot arreu a competir de veritat…. De fet aquest partit ja és història. hem de pensar en treballar de valent durant la setmana per superar al Girona la propera jornada.

P- I com preveus el partit contra els gironins?

F.LÓPEZ- El Girona és un equip molt ben armat. Amb unes característiques de joc molt concretes que haurem d’examinar i treballar per superar-les. S’han reforçat bé i el Jaume continua estant a un altíssim nivell. Caldrà estar amb els 5 sentits des del primer segon de partit i sobretot treballar no perdre mai la perspectiva del treball i la solidaritat com Equip. Amb tot això de ben segur que estarem més a prop de guanyar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *