L’OBLIGACIÓ DE SER RIGURÓS

Els jugadors de l’IHC RIGAT han fet aquest dimarts el penúltim entrenament d’una setmana particular, ja que el partit contra el Girona s’avança a divendres. Els arlequinats s’han exercitat en base al 4×4 buscant aspectes tàctics (sobre tot d’atac) per superar a un rival que els obligarà a ser molt rigurosos a la pista. Aquest dimecres l’equip tornarà a les Comes per una sessió doble de vídeo i treball en pista per acabar d’ajustar tots els detalls per  l’enfrontament contra els gironins.

També l’equip juvenil de l’IHC ha fet aquest dimarts el seu últim entrenament abans de l’Eurockey sub-17 que comença aquest dijous a Blanes. Els de Francesc Fernández van fer l’últim entrenament diumenge quan es van enfrontar al Cubelles B a qui van derrotar per 0 a 13, en un partit on es van poder fer moltes proves (de fet els cubellencs van jugar en un quadre defensiu que els nois igualadins es poden trobar perfectament amb alguns rivals de l’europeu). L’expedició igualadina sortirà cap a Blanes el mateix dijous a les 8 del matí. El primer partit dels arlequinats serà a les 4 de la tarda contra el Cronenberg alemany. L’endemà jugaran contra el Peñafiel portugués (a les 9 del matí) i contra el Bassano (a les 4).

La resta d’equip catalans estan també apurant la seva preparació per aquest campionat europeu. Per exemple el FC Barcelona, l’actual campió de la competició, ha jugat aquest dimarts un partit amistós a Noia. Els blaugranes s’han imposat per 2 a 4 al Noia juvenil.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *