427 QUILÒMETRES D’HOQUEI

Darrer entrenament de la setmana dels jugadors de l’Igualada RIGAT. Aquest dijous a 2/4 de 7 de la tarda els arlequinats surten per carretera cap a Alcoi. Després dels 427 quilòmetres del viatge l’IHC farà nit en aquesta localitat alacantina i divendres jugarà el partit corresponnent a la quarta jornada de l’OK LLiga al sempre complicat Francisco Laporta.

I en aquesta darrera sessió d’entrenament els de Ferran López han fet treball de velocitat, defensa i contraatacs. L’entrenament ha començat amb l’habitual revisió en vídeo dels aspectes de joc  que interessen fixar. El mateix divendres els igualadins tornaran a fer una sessió curta a l’hotel abans d’anar a jugar. Els tècnics insisteixen que el més important és oblidar la classificació i sortir molt seriosos i intensos… tot el que no sigui això no valdrà per guanyar…L’equip és conscient que l’Alcoi és ara un rival ferit i perillós perquè voldrà guanyar si o si… i que tocarà saber en tot moment què s’ha de fer des del principi. Per cert en aquesta ocasió l’expedició viatja només amb jugadors sèniors sense el reforç habitual de júniors o juvenils.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *