L’IHC RIGAT JA ÉS A ALCOI

L’expedició de l’Igualada RIGAT ja descansa a Alcoi a l’espera de l’inici del partit contra els alacantins (12 del migdia amb Josep Gómez Sánchez i Jorge Martínez Fernández com a parella arbitral i José Juan Melero López d’àrbitre auxiliar).

Els igualadins hi han arribat entrada la nit (han sortit a 3/4 de 7 d’Igualada) després de cer per carretera els 427 quilòmetres que separen les capital de l’Anoia i de l’Alcoià. L’equip descansarà fins a 1/4 de 10 del matí. A les 10 està previst l’esmorzar. Després faran una última sessió de vídeo per repassar conceptes de joc (propi i del rival) i ja sortiran cap al Francisco Laporta.

Els de Ferran López han viatjat al País Valencià amb la consigna d’oblidar la classificació i afrontar el partit amb un respecte enorme a la dificultat del rival i de la seva pista. De moment els salesians encara no han puntuat (3 derrotes, 5 gols a favor i 10 en contra, amb 2 gols de Pere Cañellas, 2 de Jaime Mataix i 1 del portuguès Renato Cordeiro). Però segueixen un contrincant complicat i més jugant com a local.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *