ALCOI 1 – IHC RIGAT 4. ELS DIVENDRES, VICTÒRIA

Un altre divendres de 3 punts per l’Igualada HC. Amb un resultat ampli que no treu que l’equip ha hagut de saber patir. Els arlequinats han jugat amb l’1 a 2 durant tota la segona meitat (els últims dos gols han arribat en els últims dos minuts). L’equip ha sabut estar a la pista, ha tingut més encert de cara a porteria i l’Elagi ha tornat a ser decisiu aturant dos penals (un a l’inici i l’altre al final de la primera meitat). 

El partit ha començat amb un penal en contra just al primer minut que els locals no han sabut aprofitar. L’IHC ha anat de menys a més i tret d’uns 5 minuts inicials de menys control, els arlequinats han passat a ser clarament els dominadors del joc. Fruit d’això han arribat els dos primers gols, un Vives&Vives associats. Primer Tety Vives al servei d’una falta a la frontal de l’àrea (un autèntic míssil a l’escaire) i després l’Oriol Vives rebent un passi interior, regirant-se en una mitja volta molt ràpida i batent Guiri per baix al primer pal. Mataix ha reduit diferències a falta de 7 minuts amb una acció dins de l’àrea, amb una finta i tir canviat al millor estil Sergi Pla. 

SABER PATIR

La jugada clau del partit ha arribat a falta de 58 segons quan l’Elagi ha salvat l’empat aturant un penal. Molt diferent anar als vestidors amb l’1 a 2 o amb un empat. Sobre tot veient la pressió angoixant que han fet els salesians durant tota la segona meitat. Però l’equip ha sabut conviure amb aquest allau i ha tingut la suficient maduresa i estabilitat per decidir el partit en unes accions molt al final. A falta de 2 minuts Sergi Pla marcava el decisiu 1 a 3 de FD (per 10 faltes personals). I 30 segons més tard el capità Ton Baliu ha acabat d’arrodonir-ho amb una contra amb el mateix Pla. 

L’equip torna aquest divendres mateix per carretera cap a Catalunya amb l’equipatge més carregat, amb 3 punts guanyats a consciència.

ALCOI 1 (1/0) Guiri, Dominguez, Cañellas, Ramalho, Castanheira, equip inicial. Llisa i Mataix (1).

IHC RIGAT 4 (2/2) Elagi, O. Vives (1), Bars, Pla (1) i Molas, equip inicial. TOn Baliu (1), Tety (1) i Méndez. M.del Valle.

GOLS: 0-1 Tety Vives (m 10.25), 0-2 Ori Vives ((m 13.33), 1-2 Mataix (m 17.38). SEGONA PART. 1-3 Pla FD (m 23), 1-4 Ton Baliu (m 23.30)

INCIDÈNCIES: Met Molas ha rebut un cop a la segona meitat del partit i ja no ha pogut jugar els minuts que li pertocaven en la rotació.

 

Foto D.Figueras i T. “Lodi”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *