IHC RIGAT 7 – RHC URI 1. DEBUT DE DEBUTS

L’Igualada RIGAT ha debutat amb victòria a la Cers d’aquesta temporada en un partit en el qual el club ha tornat a lluir la seva solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama.

L’equip no ha notat l’absència per sanció (!) de Sergi Pla i ha pogut apuntar-se el debut de dos jugadors més de la generació del 2002, dels campions de Catalunya i Espanya infantils. En aquesta ocasió els qui han tingut l’oportunitat de jugar el seu primer partit amb l’equip sènior, i a més a Europa, han estat dos campions precisament continentals amb la selecció espanyola sub-17, Aleix Marimon i Gerard Riba. Marimon amb 16 anys i 6 mesos i Riba, encara més jove, amb 16 anys i 1 mes. L’IHC de Ferran López segueix esmicolant registres del club, en aquest cas a nivell europeu.

L’URI TRENCA L’URI

Els arlequinats han obtingut un bon resultat pel partit de tornada amb una golejada que ha costat d’arrencar (al minut 17 el resultat era un ajustat 2 a 1). A mesura que han anat arribant els gols la resistència helvètica ha anat minvant.

I això que el partit ha començat amb ensurt. Al minut 2 l’Elagi ha hagut d’aturar una FD. Amb el marcador salvat ha arribat l’hora “Uri”. Minut 8 i mig Vives roba una bola i munta contra que acaba amb una acció davant del porter. 1 a 0. I 4 minuts més tard el mateix Oriol caça un rebot i fa el segon. Però el 2 a 0 no enxiqueix als suïssos que al minut 17 aconsegueixen reduir diferències amb una acció de Joshua Imhof. La sort pels igualadins ha estat que 42 segons minuts més tard Jordi Méndez ha restablert de penal les diferències en el marcador. I encara podria haver-ho fet més perquè 26 segons més tard el jugador del planter ha enviat una bola al pal. Amb 3 a 1 s’ha arribat al descans.

TEMPS PER TOT. GOLS I DEBUTS

Els “rigats” han sortit a la segona part amb ganes de decidir l’eliminatòria. Tety Vives ha enviat una altra bola al ferro quan només s’havien jugat 8 segons de la represa. 3 minuts més tard un remat del Ton ha aconseguit abandonar l’atracció dels pals de la porteria i ha acabat al fons de la xarxa. Amb l’equip suís molt més cansat els gols han arribat en torrent. Met Molas ha fet el cinquè, agafant un rebot interior. Igual ha fet Bars aprofitant un tir del d’un canoner debutant com Gerard Riba. Tety Vives ha tancat el marcador amb una contra que l’ha deixat sol davant del porter visitant. De fet per ser exactes qui ha tancat el resultat és l’Elagi que ha aturat a falta de 7 minuts la FD per 10 faltes d’equip. Ara l’equip haurà de canviar de xip perquè dimarts espera el Caldes a la sempre complicada Torre Roja.

IHC RIGAT 7 (3/4) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Oriol Vives (2), Jordi Méndez (1), Met Molas (1), equip inicial. Roger Bars (1), Tety Vives (1), Roger Riba, Aleix Marimon. Manuel del Valle.

RHC URI 1 (1/0) Jose Kellner Marinho, Marcel Greimel, Joshua Imhof (1), André Mendez Nunes Da Costa, Matteo Gasser, Felipe Sturla, Nicola Imhof, MIchael Gerig, Adrian Briker, Tim Aschwanden, Marcel Greimel.

GOLS: 1-0 O.Vives (m 8.34), 2-0 O.Vives (m 12.29), 2-1 Imhof (m 17.42), 3-1 Méndez penal (m 18.24). SEGONA PART. 4-1 Ton Baliu (m 3.01), 5-1 Molas (m 7.14), 6-1 Bars (m 12.32), 7-1 Tety Vives (m 16.34)

INCIDÈNCIES: Arbitratge dels portuguesos Florindo Cardoso i Orlando Panza. Abans del partit Èlia Gabarró, membre de l’Associació Espanyola contra el Càncer ha fet el servei d’honor. L’equip ha jugat amb la samarreta rosa de suport a la lluita contra aquesta malaltia. Sergi Pla no ha jugat per la sanció de la temporada passada (que ja va complir preventivament a la passada edició de la Cers, sense que servís de res).

Foto A. Lodi.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *