DOBLE VICTÒRIA DEL VALLTER IHC B (4-3 LLEIDA, 3-1 MONJOS) INVICTES I LÍDERS EN SOLITARI

Dues victòries en un cap de setmana de marató dels joves jugadors del Vallter IHC B. Divendres s’imposaven per 4 a 3 al Llista Lleida (amb un gol a falta de 15 segons) en un partit ajornat i aquest diumenge els arlequinats han aconseguit un victòria treballada i patida davant d’un gran Monjos amb molts jugadors fets a la factoria de Sant Sadurní.

Amb els 6 punts el filial igualadí acaba la jornada com a líder en solitari del Grup B de Primera Catalana. És l’únic equip invicte després de sis jornades (5 victòries i 1 empat) que li permeten liderar la classificació amb 16 punts, un més que Espanyol i Reus. I, a més, sent l’equip menys golejat.

Uns números excel.lents per una feina i un treball ben fet. El partit d’aquest diumenge a la tarda davant del Monjos ha estat un partit molt tàctic, amb molt control, entre dos equips similars.
Els igualadins s’han pogut avançar al minut vuit i mig de la primera part amb un gol de Bernat Yeste. Ja no hi ha hagut més ocasions remarcables en els primers 25 minuts.

La segona part ha tingut més gols, més penals, més ocasions. Més de tot. Al minut vuit minuts de la represa Ferran Yeste feia el 2-0. 6 minuts més tard el seu germà Bernat enviava un penal al pal. A 4 minuts pel final el mateix Bernat Yeste feia el 3-0 en transformar la FD per 10 faltes d’equip del Monjos que quasi sentenciava el partit. Els visitants han tingut l’oportunitat de reduir diferències amb una altra FD (també per 10 faltes) però Rojo ha enviat la bola al pal… trenta segons després Quintana si que ha encertat a fer el 3 a 1. Ha estat el resultat ja definitiu, tot i que a falta de 2 minuts pel final, Ferran Yeste no ha pogut transformar un llançament de penal.

La pròxima setmana nou partit a les Comes contra el Reus que es el tercer classificat amb un punt menys que els igualadins.

OK1CAT 6a Jornada

VALTTER Igualada B 3 (1/2): Manel del Valle, Dani Gual, Siscu Rubinat, Arnau Figuerola i Bernat Yeste (2), -cinc inicial-, Quim Aribau, Ferran Yeste (1), Roger Càrdenas i Gerard Riba.

Monjos 1 (0/1): Pau, Sancho, Freixedas, Adrià i Rojo, -cinc inicial-, Pascual, Quintana (1) i Ot.

Arbitre: Josep Leon.

Gols: 1-0 Bernat Yeste, min 8.30. 2-0 Ferran Yeste, min 33. 3-0 Bernat Yeste (FD), min 46. 3-1 Quintana, min 47.30.

VALLTER IHC 3 – LLEIDA 2. IN EXTREMIS

Victoria sobre la botzina dels jugadors del B, amb un gol de Bernat Yeste a 15 segons del final, en un matx molt disputat i anivellat en el qual l’empat també hagués estat un resultat just pels mèrits dels dos equips.

En els primers minuts de partit l’IHC ja s’havia apuntat dos xuts al pal de Siscu Rubinat i Bernat Yeste però va ser el Lleida qui es va avançar en el marcador (un minut despres Ferran Yeste  no encertava amb un penal que podia haver suposat l’empat).Amb la mínima diferència en contra es va acabar la primera meitat.

Només començar la segona nou xut al pal d’Arnau Figuerola. El gol es resistia… fins que al minut sis Siscu Rubinat va aprofitar un refús per fer l’empat. Dos minuts més tard Ferran Yeste posava per davant als igualadins.

Al minut 17 l’IHC va fer més gran l’escletxa. Arnau Figuerola no pot transformar un penal però ell mateix va agafar el refús i  va fer una assistencia al juvenil Aleix Marimon que feia el 3-1 i encarrilava la victòria.

Només 30 segons mes tard els lleidatans van tenir un penal per reduir distancies que Raul va fallar. El resultat semblava intocable però el mateix jugador, a quatre minuts i mig pel final, va marcar el 3-2. Aquest va ser un gol que va deixar tocats als igualadins que van veure com quinze segons despres Mestres feia l’empat a tres.

S’estava vivint un partit molt emocionant que encara es reservava una última sorpresa. A falta de 15 segons, Bernat Yeste va marcar el 4-3 davant del deliri dels aficionats igualadins.

Divendres (partit ajornat 4a jornada)

Vallter Igualada 4 (0/4): Carles Ferrer, Dani Gual, Siscu Rubinat (1), Arnau Figuerola I Bernat Yeste (1), -cinc inicial-, Armand Pujadó, Quim Aribau, Aleix Marimon (1), Ferran Yeste (1).
Lleida 3 (1/2): Pol, Mestres (1), Montes, Raül (1) i Armando (1), -cinc inicial-, Artigas, Sebastian i Munné.

Arbitre: Sergio Rubio.

Gols: 0-1 Armando, min 15. 1-1 Siscu Rubinat, min 31. 2-1 Ferran.Yeste, min 33. 3-1 Aleix Marimon, min 43. 3-2 Raul, min 45.30. 3-3 Mestres, min 45.45. 4-3 Bernat Yeste, min 49.45

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *