INTER-SETMANAL A LA TORRE ROJA. FERRAN LÓPEZ: “TENIM LES BATERIES DE l’AMBICIÓ CARREGADES”

Sense temps per descansar (ni per assaborir el bon resultat en el debut a la competició europea) els arlequinats juguen aquest dimarts a la Torre Roja contra un equip en línia ascendent com és el Caldes de l’ex-igualadí, Pol Galbas.

L’equip ha fet una hora d’entrenament i sessió de vídeo per preparar un partit que serà  molt exigent a Caldes. Els arlequinats han fet  treball tàctic i psicològic… tenint en compte que som davant d’una setmana carregada de partits. Segons el tècnic Ferran López,  “dissabte vam fer un partit seriós i competitiu, els jugadors van fer tot el que se’ls va demanar i ara volem que sigui igual aquest dimarts i també dissabte contra Lloret”. Per això hem analitzat el rival i hem treballat al màxim totes les situacions tàctiques.  Tenim les bateries de l’ambició carregades.  Sabem i creiem molt en com volem jugar per intentar assolir els 3 punts”. El tècnic arlequinat ha convocat el juvenil Gerard Riba que ha participat a l’entrenament junt amb en Bernat Yeste.

El Caldes-IHC RIGAT es jugarà a les 9 de la nit amb arbitratge de Josep Antoni Ribó i Raúl Burgos Manotas, amb Aleix Gorina Bail com a àrbitre auxiliar.)

LA GENERACIÓ MÀGICA DEL 2002

Tot i que l’acceleració del calendari impedeix gaudir de totes les notícies que generen els partits la realitat és que no es pot deixar de destacar el que van aconseguir, dissabte, dos joves jugadors del planter: Gerard Riba i Aleix Marimon. Debutar amb 16 anys i 6 mesos i 16 anys i 1 mes a la competició europea no està a l’abast de qualsevol. Si no ets que formes la generació màgica del 2002…la dels campions infantils de Catalunya i Espanya

P- Què vas sentir quan et van dir, us van dir que sortíeu?

A.MARIMON- Vaig sentir aquell papalloneig a l’estómac, no vaig poder evitar posar-me nerviós i molt content!

G.RIBA- El que vaig sentir és inexplicable… va ser com un somni … vaig pensar en que havia d’aprofitar l’oportunitat que estava desitjant des de ben petit i vaig sortir a donar-ho tot i a gaudir del moment

P- Què us van dir els entrenadors abans de sortir?

A.MARIMON- Tant el Ferran com el Carles em van dir que sobretot fes les coses fàcils a pista ja que hi havia molt canvi, i en definitiva que gaudís molt del moment, que això de debutar no es vivia cada dia.

G.RIBA- Si. El Ferran el primer que em va dir és “tranquil” i després em va dir que les primeres boles que toques ho fes fàcil i després que disfrutés i que tranquil·litat que demostrés el que sabia fer.

P- Com us vareu trobar a la pista?

A.MARIMON- Al principi molt nerviós per tot el que comportava sortir a la pista en aquells moments, nerviós més que res per estar a l’altura del partit.

G.RIBA- Doncs la veritat és que molt bé… vaig sortir amb molta seguretat i molta tranquil·litat i sincerament em vaig sentir a gust a pista i mica en mica vaig anar estant cada cop millor.

P- I els companys?… què us van dir?

A.MARIMON- Els companys, quan vaig sortir em van dir que gaudís molt i …. que havia de portar pastes jajajaja

P- Debutar al primer equip i a Europa ha de ser una experiència increîble no?

A.MARIMON- És una experiència brutal, vaig aprendre molt d’aquells moments a l’igual que porto aprenent dia a dia quan entreno amb ells, són dels millors i això ajuda molt!

G.RIBA- Si, la veritat que és brutal perquè el meu somni des de Ben petit era poder jugar al primer equip i ja ha sigut així .

P- Poc a poc aneu debutant els de l’infantil campió… i aneu batent rècords… ara a Europa!!

A.MARIMONSii, ara a treballar amb els juvenils per aconseguir el liderat del grup i intentar passar a preferent. Toca seguir treballant perquè la temporada només ha fet més que començar!!

G.RIBAAixò mateix, mica en mica anirem arribant tots però la base es el treball

 

Foto D. Figueras

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *