CALDES 2 – IHC RIGAT 1. ELS PUNTS S’ESCAPEN A PILOTA ATURADA

I per una gran actuació del porter local, Cesc Campor. I és que els igualadins han dominat totalment la segona meitat (la primera ha estat molt més ajustada) però no han pogut traduir aquesta superioritat en gol. Fins a 3 FD han disposat els de Ferran López per empatar, com a mínim, un partit que podrien haver guanyat. Però que han acabat perdent, entre d’altres coses perquè els locals han estat molt més efectius a la primera meitat.

El Caldes s’ha avançat amb un gol de l’ex-IHC Galbas al minut 7, lliure de marca i aprofitant un passi interior de Jiménez. 4 minuts més tard el mateix Jiménez ha fet el 2 a 0 en un tir exterior amb l’Elagi tapat. A falta d’1 minut pel descans Pla ha reduït diferències en la segona acció d’una FD per targeta blava a Banquer, que li havia aturat Campor.

La segona part ha estat totalment dels “rigats” que han disposat de 3 FD per remuntar. Una al minut 12 (Pla), una al 14 (Méndez) i una al 23 (Ton Baliu). Entre els pals i Campor el gol no ha arribat. Ni en aquestes accions a pilota aturada ni en les múltiples ocasions que ha generat l’equip. El Caldes prou ha fet de resistir l’allau de joc. De fet només han arribat dos cops amb claredat a la porteria de Deitg (i la segona a falta només de 2 segons en una FD per 10 faltes d’equip que ha aturat el porter de l’Igualada). Tot i la pressió insistent i continuada el gol no ha arribat i l’IHC se n’ha tornat de la Torre Roja sense punts. Ara els haurà d’intentar sumar dissabte contra el Lloret (a les 7 de la tarda en un horari especial perquè el partit serà transmès per televisió).

CALDES 2 (2/0) Campor, Jiménez (1), Galbas (1), Alexandre Acsensi i Rosa, equip inicial, equip inicial. Rovira, Acsensi, Balnquer i Rigat.

IHC RIGAT 1 (1/0) Elagi Deitg, Ton baliu, Met Molas, Sergi Pla (1) i Oriol Vives, equip inicial. Roger Bars, Tety Vives, Jordi Méndez. Gerard Riba i Manuel del Valle.

GOLS: 1-0 Galbas (m 7.18), 2-0 Jiménez (m 11.15), 2-1 Pla (m 24).

INCIDÈNCIES: L’IHC RIGAT ha jugat amb la samarreta rosa com a part de la seva adhseió a la campanya Suma’t al Rosa, per la lluita contra el càncer de mama.

Foto D. Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *