F.LÓPEZ: EM VA AGRADAR L’IHC: VAM MERÈIXER GUANYAR. CESC CAMPOR VA SALVAR AL CALDES

P- Ferran, l’equip va jugar molt bé a Caldes però no va poder guanyar.

F.LÓPEZ- Vam fer-ho tot per guanyar. Excepte els primers 10 minuts la resta del partit va ser nostre. Vam dur el pes del partit en atac i en defensa quasi no ens van generar ocasions. L’Elagi la 2a part toca un parell de boles. Crec que el Cesc Campor va ser el millor jugador del Caldes i això diu moltes coses bones de nosaltres.

P- Per tant s’hauria d’haver tornat amb punts de la Torre Roja. 

F.LÓPEZ- Això es esport i no sempre es pot guanyar. Hi ha moltes maneres de perdre i aquesta sense dubte és la millor… ja que l’equip transmet rauxa, ganes, força i il·lusió per guanyar, i això vol dir que si es manté tot això guanyarem molts partits.

P- Sempre dius que els partits es decideixen per petits detalls…

F.LÓPEZ- Està clar que vam cometre un error defensiu que ens va costar el 2n gol, el primer és un rebot que pot caure a favor d’un o altre Equip. En aquest cas no va caure del nostre costat. Val a dir que m’haguès agradat controlar més algunes possessions d’atac, ja que per moments ens vam precipitar… fruit segurament del resultat advers.

P- Tot i això la valoració del joc ha de ser positiva.

F. LÓPEZ- Em va agradar l’Igualada i vam merèixer guanyar. Vull que els jugadors repeteixin partit i actitud dissabte contra el Lloret i que rectifiquin tot allò que parlarem al vídeo de dijous. Amb l’encert a bola aturada n’haguèssim tingut prou per guanyar el partit… estan molt ben tirades i no hi ha res a dir… només que un cop més el Cesc va estar brillant i va salvar al seu equip. Això continua i amb moltes ganes de que així sigui. Per tant dijous vídeo i entrenament i a pels 3 punts contra el Lloret.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *