“RÉSSET” POSITIU

El jugadors de l’Igualada RIGAT han fet aquest dijous l’”últim” entrenament de la setmana, de fet el “primer” i “únic” dedicat a preparar el partit de dissabte contra Lloret. 

Els arlequinats han fet sessió de vídeo per analitzar precisament el joc del rival i revisar també el partit de Caldes perquè tècnics i jugadors consideren que hi ha alguns aspectes que si es poden canviar, sobretot en atac,  poden anar molt bé per intentar doblegar la defensa de Lloret.

L’equip ha fet després entrenament a pista on s’han treballat aspectes tàctics i arribades  a porteria. Tot plegat ha servit per refrescar conceptes. La realitat és que tots plegats consideren que el “résset” ha anat molt bé.  El Caldes ja és història passada… se n’ha parlat molt, els jugadors saben què han de millorar i com… i ara el que han de fer és intentar ajustar tot allò que no es va fer prou bé i que va impedir que es guanyés un partit que per joc hauria d’haver caigut del bàndol arlequinat.

Els jugadors s’han conjurat per posar els cinc sentits en aquest partit contra Lloret, a qui consideren un rival molt difícil que farà treballar de valent. El jugadors de Ferran López, però, en qualsevol cas lluitaran el màxim per intentar sumar els tres punts un altre cop . Per cert el tècnic igualadí ha convocat per aquest partit el jugador del juvenil Aleix Marimon. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *