1ªCAT. VALLTER IHC B 2 – REUS DEPORTIU B 9. PRIMERA DERROTA DE LA TEMPORADA

El Vallter IHC ha perdut aquest diumenge la imbatibilitat. Primera derrota a la lliga davant d’un Reus potent que fins aleshores era el tercer classificat.

El partit ha estat molt igualat en els minuts inicials fins que els reusencs s’han avançat en el marcador, al minut 7. La reacció igualadina només ha trigat un minut, Dani Gual ha fet l’empat aprofitant una assistència de Siscu Rubinat.

A partir d’aquí els arlequinats han tingut moltes oportunitats d’avançar-se en el marcador però qui ha marcat ha estrat el Reus. Era el minut 17. Només 30 segons després Escala ha fet l’1 a 3 de penal. Poc abans del descans ha arribat el quart gol visitant que ha deixat molt tocats als arlequinats. A la segona part, tot i posar-hi ganes i sacrifici, l’encert ha estat dels del Baix Camp que han acabat infringint una derrota excessiva. Tocarà aixecar-se i  recuperar el camí de la victòria diumenge que ve a la pista del Vendrell B.

Vallter Igualada B: 2 ((1/1) Carles Ferrer, Dani Gual (1), Arnau Figuerola, Bernat Yeste (1) i Siscu Rubinat, -cinc inicial– Ferran Yeste, Jordi Méndez, Bern Gabriel i Gerard Riba.

Reus B:  9 (4/5)Matilla, Escala (2), Cañellas, Alemany (1) i Cervelló (1), -cinc inicial-, Pablo (2), Giménez (2), Villamayor i Alexis (1).

Àrbitre: Josep Cornudella. Va mostrar blava a Ferran Yeste.

Gols: 0-1 Alemany, minut 7. 1-1 Dani Gual, minut 8. 1-2 Escala, minut 17. 1-3 Escala (p), minut 17.30. 1-4 Alexis, min 23. 1-5 Giménez, min 32. 1-6 Giménez, min 38. 2-6 Bernat Yeste, min 40.30. 2-7 Pablo (fd), min 45. 2-8 Pablo, min 45.30. 2-9 Cervello, min 48.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *