F.LÓPEZ: ÉS UNA DE LES VICTÒRIES QUE EM DEIXA MÉS SATISFET

P- Que et va semblar la remuntada de dissabte Ferran?

F. LÓPEZ- És una de les victòries que més satisfet em deixa sobretot per l’esperit combatiu que vam tenir i per la “gana” que vam transmetre en tot moment.

P- Pitjor no podia començar

F.LÓPEZ- Al principi del partit va passar tot allò que no volíem que passés. El Lloret estava molt ben armat al darrera i a sobre amb dos gols d’avantatge. Excepte els 10 primers minuts els 40 restants van ser de domini nostre.

P- La remuntada és tota una injecció de moral i confiança, no?

F.LÓPEZ- Aquest tipus de victòres fan créixer l’equip. Tenia un doble component mental que superar. Per una banda un equip estructurat al que remuntar i que allargava molt les possessions… amb el que això suposa quan recuperes la bola… i per altre, veníem de perdre feia 2 dies… Vam superar-ho tot plegat sobretot per caràcter i per ser molt competitius i això és el que m’agrada.

P- I el públic va gaudir moltíssim

F.LÓPEZ- També va ser important aquesta connexió amb la gent… a ells també els va costar arrencar però després ens van ajudar molt a crear un clima de victòria.

P- Que els vas dir als jugadors després del partit?

F.LÓPEZ- Els vaig dir ja dins el vestidor que havíem creat un clima de victòria i això moltes vegades és fins i tot més important que guanyar… crear aquest clima vol dir que et veus capacitat per tot i que ho bases en el treball i la confiança en poder-ho fer.

P- I ara a seguir pedalant… i per partida doble.

F.LÓPEZ- Si. Ara toca preparar molt bé primer l’Alcobendas i després el Lleida. Volem i podem guanyar-los tots dos. Això estarà al nostre abast només si continuem treballant amb humil.litat i amb “gana” com fins ara.

Foto X. Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *