LA MARATÓ COMENÇA A ALCOBENDAS

L’Igualada RIGAT es prepara per afrontar 2 partit (i 1282 quilòmetres) en el doble enfrontament contra Alcobendas i Lleida. Els jugadors de l’IHC han completat aquest dimarts el segon entrenament per preparar el primer dels partits, contra el Alcobendas dijous a 2/4 d’1 del migdia (en partit avançat de la jornada 9) amb arbitratge de Miguel Díaz Cosme i Àlvaro de la Hera Jaudenes. Sergi Mayor Olivan serà el col·legiat auxilar.

L’expedició igualadina (només amb 9 jugadors, en aquesta ocasió no hi ha convocatòria de nois de la base) marxa aquest dimecres cap a Madrid (hora de sortida 3/4 de 6 des de l’Hotel Amèrica). Els arlequinats faran nit a Madrid (a l’hotel ajustaran els últims detalls amb sessió de vídeo inclosa) i al migdia aniran al Pabellón A del Polideportivo Municipal José Caballero a intentar sumar els 3 punts

Aquesta és la intenció de la plantilla igualadina que dilluns va fer sessió de vídeo (i que la repetirà el mateix dimecres abans del partit). Això ha fet que aquest dimarts els de Ferran López hagin anat directes a pista on han fet exercicis de velocitat curta i mitjana per acabar d’activar a l’equip i després treball tàctic de 4X4, bàsicament de nivell ofensiu amb aspectes de joc que tècnics i jugadors creuen que els pot ajudar en el partit contra els madrilenys.  I ja no hi ha hagut temps per a més… de fet els tècnics consideren que no es pot carregar més perquè ara arriben quatre dies molt potents de competició, a l’horitzó un partit duríssim a Lleida i pel camí un desplaçament a Madrid amb un rival que a casa seva és molt complicat. L’Alcobendas té un bon joc interior i un contraatac esmolat i a casa seva sap pressionar molt bé al rival.  En definitiva els arlequinats hauran de posar els cinc sentits per competir al màxim in intentar poder sumar els 3 punts.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *