CASTANYADA A LA CARRETERA

El primer equip de l’Igualada RIGAT ja dorm a Alcobendas a l’espera del partit d’aquest dijous contra l’equip madrileny que entrena Marcos Rey. L’expedició igualadina hi ha arribat a 3/4 de 12 de la nit després de 4 hores i mitja de viatge (havien sortit a les 6 i 10 minuts de la tarda de davant de l’Hotel Amèrica).

Els igualadins fan nit a l’Hotel Holiday Inn Express d’Alcobendas, situat a 4,6 quilòmetres del Pabellón A del Polideportivo Municipal José Caballero on es jugarà el partit. Els de Ferran López encara faran una última repassada al vídeo abans de sortir cap a la pista a disputar aquest enfrontament, un partit avançat a la novena jornada de l’Ok Lliga i que començarà a 2/4 d’1 del migdia amb arbitratge de Miguel Díaz Cosme i Àlvaro de la Hera Jaudenes. Sergi Mayor Olivan serà el col·legiat auxiliar.

En l’equip de l’Alcobendas que entrena Marcos Rey hi destaquen els golejadors Marcos López (7 gols) i Gonzalo Pérez (5) i pel seu passat arlequinat el porter Isaac Larios. Els madrilenys són el vuitè equip més golejador (19 gols, per 21 de l’IHC que és cinquè) però en canvi és el cinquè més golejat (24 gols encaixats, el doble que els arlequinats que amb 12 són el segon millor equip de la lliga en defensa darrera del FCB a qui li han fet un gol menys, 11). Els madrilenys són l’equip més intens de la competició (són els que més faltes fan, 72) mentre l’IHC és un dels més nets (el penúltim amb només 48). 5 targetes blaves acumulen ja els jugadors de l’Alcobendas per només 2 dels arlequinats.  

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *