ALCOBENDAS 1 – IGUALADA RIGAT 5. GOLEJADA DE “CLÀSSIC”

L’IHC ha obtingut la cinquena victòria de la temporada. I ho ha fet fotocopiant el resultat de l’últim clàssic davant d’un altre equip de Madrid. Els igualadins han hagut de superar dos inicis de part molt complicats però després han dominat completament el tempo del partit.

PARTIT 5G

L’inici de la primera part ha estat encara més complicat perquè s’ha espatllat el marcador electrònic. Els àrbitres, Díaz i De la Hera, s’han tret de la butxaca un mòbil i han utilitzat una aplicació i d’aquesta manera ha pogut començar el partit fins que ha arribat l’electricista i ha arranjat l’avaria. Han estat 5 minuts d’hoquei “digital”.

Els de Ferran López no s’han deixat contagiar per avaries i han estat sòlids i consistents per resistir la pressió inicial dels locals. I poc a poc han anat controlant el joc fins que han aconseguit marcar “territori”. Tety Vives ha aprofitat un passi del Ton al segon pal per marcar el 0 a 1. Era el minut 16. Dos minuts més tard l’IHC ha augmentat la diferència amb un gol de Méndez, amb una altra assistència del Ton, aquest cop des de darrera de la porteria. Un passi magistral que ha deixat el porter clavat a l’altre pal i la porteria buida pel davanter igualadí. Amb 0 a 2 (i 3 i 6 faltes per cada equip) ha acabat la primera part.

UN IHC QUE SUPERA ENTREBANCS

La segona meitat ha començat tant remoguda com la primera. O encara més perquè l’Alcobendas ha aconseguit reduir diferències amb un gol de Marcos López en un remat creuat des de la lateral que ha entrat per l’escaire. Els locals s’han vist dins del partit i han intentat fer el gol de l’empat. Ha estat aleshores quan ha aparegut el gran Elagi amb dues aturades providencials en només 5 segons, una de les quals amb el casc. L’IHC ha salvat l’escull i amb una jugada personal de Met Molas al minut 6 que ha significat l’1 a 3.

Tot i que es recuperava la diferència de dos gols la tranquil·litat no arribava a ser absoluta perquè el partit estava immers en una fase de descontrol amb oportunitats per les dues parts. El resultat no ha quedat sentenciat fins molt al final (una demostració del bon estat de forma dels arlequinats) quan a falta de 3 minuts Pla ha rematat a la xarxa una jugada de Bars. I encara s’ha arrodonit més ja a l’últim minut. A falta de només 30 segons Baliu (un altre cop el Ton!) ha tallat una contra dels locals, ha passat la bola a Pla i aquest a  Vives que ha culminat una triangulació perfecta per col·locar l’ 1 a 5 al marcador. Els igualadins han tornat cap a casa amb 3 punts més (i ja en són 15) i amb la vista posada ja a un altre desplaçament, diumenge a Lleida.

ALCOBENDAS (0/1) Shedda, G. Pérez, Fernández, López i Artaxo, equip inicial. Garcia, J. López, Astra. Isaac Larios.

IGUALADA RIGAT 5 (2/3) Elagi Deitg, Ton Baliu, Roger Bars, Sergi Pla (1) i Oriol Vives (1), equip inicial. Met Molas (1), Tety Vives (1) i Jordi Méndez (1). Manel del Valle.

GOLS: 0-1 Tety (m 16), 0-2 Méndez (m 18). SEGONA PART. 1-2 López (m 2.37), 1-3 Molas (m 5.57), 1-4 Pla (m 22), 1-5 O.Vives (m 24.30)

INCIDÈNCIES: Arbitratge correcte de Díaz i De la Hera. L’Alcobendas ha acabat amb 8 faltes d’equip i l’Igualada amb 9.

D’altra banda la igualadina Maria Díez, Peke, ha obtingut el títol de campiona d’Europa amb la selecció espanyola després d’imposar-se per 2 – 4 a Portugal en la represa del partit ajornat per culpa de l’huracà. En el minut i 45 segons que faltaven per jugar les de Ricard Ares han aconseguit un gol més que ha ampliat el 2-3 que hi havia en el marcador en el moment de la suspensió.

Foto A. Esteban (Lodi)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *