FCB 7 – IHC RIGAT 2. HAURÀ DE SER A LES COMES…

En aquesta ocasió l’Igualada no ha tingut opcions reals de sorpresa aquest dimecres al Palau Blaugrana. El Barça ha estat superior, ha imprès un ritme de partit molt alt (a la mitja part ja havia completat dues rotacions senceres) i ha tingut molta efectivitat en atac.

El cert és que l’IHC ha tingut un moment de partit. De fet dos. El primer només arrencar quan s’ha avançat en el marcador. El 0 a 1 només ha durant 75 segons. Potser si s’hagués pogut mantenir més temps les opcions arlequinades haurien pujat. L’altre, més clar, ha estat a la segona meitat, amb 4 a 1 al marcador, i amb dues FD a favor en 15 segons. Si els arlequinats les haguessin pogut marcar haurien canviat la dinàmica del partit… però el marcador no s’ha mogut i el Barça ha acabat augmentat la diferència en el marcador fins als 6 gols (que Bars ha retallat al final amb una bona contra).

L’Igualada ha tingut, a més, el handicap d’un cop de bola a Jordi Méndez a la primera meitat que li ha impedit seguir jugant, cosa que ha perjudicat la roda de canvis de Ferran López. La notícia positiva del partit ha estat el debut en un clàssic del juvenil Gerard Riba que ha tingut el premi de poder jugar 3 minuts al Palau Blaugrana.

EFECTIVITAT BLAUGRANA

El clàssic  ha començat bé pels “rigats”. El primer gol ha arribar quan encara no s’havien jugat 2 minuts de partit. El capità Ton Baliu ha obert el marcador en la segona acció d’un segon penal (han fet repetir el primer). Però 1 minut i 15 segons després Álvarez ha empatat amb un remat al segon pal d’una bola rebotada a la tanca posterior a la porteria. Durant 10 minuts el partit ha estat molt ajustat però el Barça se n’ha anat en 5 minuts… Alabart primer (amb un remat ras) i Joao després amb una pilota penjada han situat el 3 a 1 en el marcador. I per sort l’Elagi ha aturat en el minut 23 una FD per 10 faltes d’equip.

No ho ha pogut repetir a la segona meitat amb la FD dels 15. Bargalló ha fet el 4 a 1. Aleshores han arribat els 15 segons de la “gran oportunitat”… les dues FD no transformades que ho podrien haver canviat tot. No ha estat així i els blaugranes han esmicolat les aspiracions igualadines amb 3 gols (Gual, Álvarez i Joâo). A falta de 19 segons per acabar Bars ha reduït diferències rematant al segon pal per dalt un bon contratac dels de Ferran López.

Ara l’IHC haurà de centrar la seva atenció en la visita dissabte a Les Comes del Voltregà, sense massa temps per preparar aquest partit (de fet els arlequinats entrenen aquest dijous festiu al matí).

FCB 7 (3/4) Egurrola, Gual (1), Roca, Bargalló (1), Álvarez (2), equip inicial. Joâo (2), Alabart (1), Pasqual i Joseph.

IHC RIGAT 2 (1/1) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Met Molas, Sergi Pla i Oriol Vives, equip inicial. Roger Bars (1), Tety Vives, Jordi Méndez i Gerard Riba. Manuel del Valle.

GOLS: 0-1 Baliu ( m 1.15), 1-1 Álvarez (m 3), 2-1 Alabart (m 12.07), 3-1 Joâo (m 18). SEGONA PART. 4-1 Bargalló (m 11), 5-1 Gual (m 16.41), 6-1 Álvarez, 7-1 Joâo  penal (m 21.10), 7-2 Bars (m 24.41).

INCIDÈNCIES: Àrbitratge de Rubén Fernández i Alberto López, molt rigorosos. Han assenyalat 17 faltes d’equip a l’IHC (rècord aquesta temporada) i 11 al FC Barcelona.

Els blaugranes tenien la baixa per lesió de Panadero (en el seu lloc ha entrat el jugador de la base Alex Joseph). Jordi Méndez ha rebut un fort cop de bola a la primera meitat i ja no ha pogut tornar a jugar. Al Palau Blaugrana li han fet una ecografia que hauria descartat d’entrada cap trencament però ‘haurà de seguir amb atenció la seva lesió.

Foto D. Figueras

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *