J.MÉNDEZ: ENCARA TINC MOLÈSTIES PERÒ CREC QUE PODRÉ ESTAR AL 100% DISSABTE

L’hoquei no entén de ponts. Els jugadors de l’IHC RIGAT han treballat aquest dijous en sessió especial de matí. Han fet primer vídeo i després una hora més a pista. El tècnic arlequinat Ferran López ha destacat la importància de posar-se a treballar ràpid:ha estat positiu veure’ns de seguida després del partit contra el Barça. De fet ja no hem parlat del partit contra els blaugrana. És passat i necessitem estar molt enfocats en el partit del Voltregà de dissabte. No hi ha temps per lamentar-se…  l’equip sap que va donar-ho tot i no podem recriminar-nos ni esforç ni actitiud, ni voluntat de competir al màxim… però el Barça és el Barça i ara mateix és un equip súper-professional amb molt més potencial, en tot plegat, que nosaltres. El més important és tornar a competir aviat i això és el que volem dissabte. Competir molt bé altra vegada i sumar els 3 punts. Res més”.

L’entrenament d’aquest dijous ha servit per estirar cames, treballar aspectes tàctics que es volen aplicar dissabte i també per parlar tranqui.llament de com es vol competir. L’equip te aquest dissabte l’oportunitat de refer-se de les darreres derrotes a la Lliga i de posicionar-se molt a prop de les places que donen dret a la Copa del Rei. “Això és el que volem aconseguir”, rebla el tècnic de l’IHC.

Jordi Méndez ha estat absència destacada d’aquest entrenament.El Jordi té un cop molt fort al peu i veurem com evoluciona. Hem d’esperar l’evolució. Apunta que dissabte podrà jugar”. A l’espera de l’evolució del canoner igualadí, Ferran López ha tornat a convocar Gerard Riba que ja va disposar d’alguns minuts en el partit contra el FCB .

La mevaweb ha parlat amb el golejador del planter. 

P- Jordi com estàs?

J.MÉNDEZ- Millor he descansat de l’entrenament per prevenció…  encara tinc una mica de molèstia però crec que podré estar el 100% per dissabte.

P- Que et diuen metges i fisio?

J. MÉNDEZ- Amb el Martí hem fet indiva (una màquina que reforça la zona del cop) i he notat el canvi… no tinc res trencat però tinc una contusió del cop … perquè va ser un xut molt fort.

P- S’haurà de fer un seguiment de com evoluciona, doncs. 

J.MÉNDEZ- Demà em posaré els patins per provar i aviam com evoluciona … dissabte abans del partit tornarem a fer “indiva” per acabar d’estar el 100%

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *