IHC RIGAT 3 – VOLTREGÀ 1. RETORN A LES VICTÒRIES

L’Igualada RIGAT s’ha retrobat amb la victòria després de les 3 derrotes consecutives contra Reus, Liceo i Barça. Ha estat un triomf treballat davant d’un sempre complicat Voltregà que s’ha confirmat en un minut a la primera part (on han arribat els dos primers gols) i amb una aparició de Baliu que assegurava els 3 punts a l’equador de la segona meitat. Ha estat un partit de picar pedra, molt tàctic però l’equip ha estat molt ben posicionat al darrere, l’Elagi ha fet parades decisives i al davant s’ha aprofitat el “moment” de partit.

La realitat és que l’IHC ha sabut jugar amb paciència. El primer gol ha trigat molt a arribar. Ha estat en els últims 4 minuts de la primera meitat. Que és de fet quan ha passat gairebé tot. Oriol Vives ha obert el marcador agafant un rebot dins de l’àrea. Un minut més tard els col.legiats han mostrat una blava a Aleix Molas i  Pla ha transformat la FD.  La llàstima ha estat que el Voltregà ha aconseguit reduir diferències abans del descans quan Adrià Ballart ha aprofitat una assistència dins de l’àrea.

El 2 a 1 era un resultat massa ajustat com per respirar tranquils en una segona meitat que s’endevinava llarga. El Voltregà ha tingut l’opció d’empatar amb un penal al primer minut de la represa però Armengol no ha pogut superar l’Elgi. El marcador s’ha mantingut sense variacions fins que ha arribat el capità Ton Baliu per fer el tercer d’un remat ras arran de pal i acabar de decidir el partit. Tots dos equips han vorejat la FD (tots dos han arribat a les 9 faltes d’equip) però no n’ha caigut cap de les dues i a la fi el 3 a 1 ha estat suficient per donat els 21 punts a un IHC que s’apropa a la Copa. La pròxima jornada l’Igualada jugarà al Vendrell, divendres a les 9 de la nit amb transmissió d’Esports 3.

IHC RIGAT 3 (2/1) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Met Molas, Sergi Pla (1) i Oriol Vives (1), equip inicial. Tety Vives, Roger Bars. Jordi Méndez, Gerard Riba, Manuel del Valle.+

VOLTREGÀ 1 (1/0) Roca, Vargas, Manrubia, Armengol i Molas, equip inicial. Crespo Ordeig i Ballart (1).

GOLS: 1-0 O.Vives (m 20.39), 2-0 Pla FD (m 21.39), 2-1 Ballart (m 23.30). SEGONA PART. 3-1 Baliu (m 12.17).

INCIDÈNCIES: Jordi Méndez no ha arribat a jugar, per precaució, després del fort cop de bola que va rebre en el partit de dimecres al Palau.

Foto Xavi Garcia

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *