F.LÓPEZ: VAM FER UN PARTIT CARREGAT DE MADURESA

P- L’IHC va tornar a les victòries. Com valores el partit Ferran?

F.LÓPEZ- Estic molt satisfet de com l’equip ha competit. Hem sabut fer un partit intel.ligent. Molt tàctic i sabent gestionar molt bé el “tempo” del partit i sabent el que tocava fer en tot moment. Haviem de sumar els 3 punts i calia ser disciplinat amb el plantejament i vam ser-ho.

P- Vau controlar molt bé les seves contres…

F.LÓPEZ- Era clau no deixar-los contraatacar ja que basen part del seu joc en això… i l’Igualada ho va saber contrarestar molt bé. Quasi no en concedim cap. Així ho haviem plantejat, transmès i així es va executar, per tant, com entrenador, res més a dir. Molt content.

P- I alhora vau ser precisos en atac

F.LÓPEZ- Si, Era un altre punt important … com podiem atacar-los en estàtic i no perdre balanços per no propiciar contres. Això també vam fer-ho molt bé. Aquí sí vam haver d’ajustar algun aspecte durant el partit que crec que també ens va servir en positiu.
En general estic molt satisfet perquè vam fer un partit carregat de maduresa i ofici i això és un indicatiu de creixement. El Voltregà és un rival molt complicat i calia estar com vam estar.

P- La millor manera de superar un cicle de derrotes…

F.LÓPEZ- Després de les derrotes s’ha de guanyar aviat i has de sobreesforçar-te per fer-ho i l’equip també va interpretar-ho molt bé això i ho va fer. Cada cop queda menys per certificar l’accés a la Copa que és el nostre primer gran objectiu. Esperem continuar amb ambició i fer-ho aviat. No ens hem de refiar. Encara no som a la Copa i hi volem ser-hi… o sigui que a treballar de valent.

Foto Xavi Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *