MÀSTER EN CONTRAATACS

Una vegada superat l’escull d’un Voltregà sempre complicat en el post-Tourmalet, l’Igualada Rigat afronta una setmana “diferent” que s’escurça pel darrere perquè hi ha partit divendres. Per  tant aquest dijous els arlequinats faran festa i en conseqüència la preparació es concentrarà en 3 dies, dilluns dimarts i dimecres. 3 dies carregant al màxim per un partit que tant tècnics com jugadors consideren molt difícil i que podria donar el passaport definitiu a la copa.

A la sessió d’aquest dilluns s’han treballat situacions de contraatac que els tècnics consideren que es poden millorar. Aquesta és la conclusió a la que s’ha arribat després de repassar els partits en vídeo. L’equip té moltes oportunitats però falta acabar-les, ser finalitzadors  i tenir les idees més clares. Ja són diversos els partits en que això no s’ha acabat d’aprofitar, els parcials no acaben de trencar-se i els partits es fan excessivament llargs. I això és el que s’ha treballat precisament aquest dilluns perquè es creu que contra el Vendrell part de la història pot anar per aquí. Serà molt important fer bé els contraatacs i acabar-los millor. 

L’entrenament s’ha completat amb accions d’1×0 i sèries de remats. També s’ha analitzat l’enfrontament de dissabte contra el Voltregà i s’ha felicitat els jugadors pel bon partit. Dinàmica que es vol estendre al partit contra el Vendrell, que a Les Comes es considera un partit trampa. Ni tècnics ni jugadors el volen afrontar mirant la classificació. En tot cas només la volen mirar un cop acabat els 50 minuts.  Gerard Riba, Bernat Yeste i Carles Ferrer han estat els jugadors de la base triats per ajudar els sèniors en aquesta primera sessió de treball de la setmana. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *