DEFENSA TOP

Concretament en el Top-5. De fet en el quart lloc. Just en aquesta setmana en que Elagi Deitg ha estat elegit en el 5 ideal de la jornada, l’IHC conserva el seu lloc privilegiat entre els millors equips defensius de la competició. Els igualadins són quarts en aquesta classificació amb 29 gols encaixats darrera del FC Barcelona (17), Liceo 23 i Reus 28. Això dona una mitjana de 2’41 per partit que baixaria ostensiblement si deixéssim fora el partit contra el FC Barcelona, que és l’únic on l’equip no ha fet un marcador baix. Sense els 7 gols del Blaugrana les estadístiques encara serien millors (22 gols i 2 per partit). I és que tret del partit contra els capitolins la resta de marcadors han estat molt controlats pels de Ferran López. Una xifra així ho demostra. El 50% del partits que s’han jugat han acabat amb 1 gol encaixat o menys (4 amb 1 gol en contra i un amb zero, el 5 a 0 contra el Vic). Unes xifres descomunals per un ja de per si enorme Elagi Deitg.

En atac l’equip també mostra unes bones xifres- Els igualadins són sisens amb 39 gols marcats (3.25 per partit) amb Barça (61), Liceo (60), Reus (53), Lleida (47) i Noia (40) per davant. El parcial dona un més 10 a favor que sumat als 21 punts a falta de 4 jornades pel final de la primera volta parlen del bon nivell que està donant l’equip en aquesta primera fase de la competició.

L’equip necessitarà de la seva solidesa defensiva per intentar sumar en el seu partit de divendres contra el Vendrell de l’ex-IHC, Gerard Miquel. Si aquesta es manté tots el treball que els igualadins estan fent per augmentar la seva productivitat ofensiva (especialment en les contres) donarà encara més rèdits.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *