BOMBA A LES COMES!. TORNA JOAN PONT

 Torna una de les llegendes del Dream Team.  Joan Pont torna a l’Igualada Rigat ara com a preparador físic. Pont s’incorpora de manera immediata a l’equip tècnic del primer equip (de fet avui ja ha dirigit la part física de l’entrenament) i hi estarà fins a final de temporada en substitució del fins ara PF, Pablo Fernández.

Pont porta gairebé 30 anys vinculat a l’Igualada. Des de finals dels anys 80 fins a finals del 90 en una primera etapa (la més exitosa de l’hoquei igualadí) i després en els últims tres anys de Cesc Monclús com a entrenador, exercint aleshores les funcions d’ajudant. Com a preparador físic amb Roc Mestres, com a segon entrenador amb Carlos Figueroa o fent tàndem amb Albert Tarrida, Pont ha dirigit l’equip als seus èxits més importants entre els quals hi destaquen les 6 copes d’Europa i les 5 lligues que ha guanyat el club. 

Joan Pont és, per tant, un home de club, i ha acceptat incorporar-se al conjunt arlequinat per ajudar just quan el fins ara preparador, Pablo Fernández, ha hagut de deixar de ser PF perquè no ho pot compaginar amb la seva feina. Precisament l’Igualada Rigat Hoquei Club agraeix la feina feta fins ara per Pablo Fernández i li desitja sort en la seva vida professional. El club deixa la porta oberta a un retorn en el futur. 

Joan Pont ja s’ha posat el xandall i ha assistit a la sessió de vídeo prèvia al treball en pista. En la part inicial de l’entrenament els igualadins, sota la direcció de Joan Pont, han fet exercicis de velocitat i de velocitat de direcció. El tècnic arlequinat Ferran López ha reconegut que l’arribada de Joan Pont el fa “feliç, perquè és un mite de l’IHC. L’únic que podem fer amb ell és aprendre. Per a mi és un regal de poder créixer amb ell”.

Després del treball físic l’equip ha fixat situacions defensives i de tàctica d’atac en estàtic. Ferran López avisa que el de Vendrell és un “partit trampa i per això l’hem d’afrontar molt forts i competitius per intentar sumar els 3 punts que ens donin la classificació matemàtica per la copa i perquè no, per mirar encara més amunt”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *