JOAN PONT: HE TANCAT EL CERCLE

Aquest divendres l’Igualada RIGAT s’enfronta al Vendrell en un partit avançat de la 13ena jornada de l’Ok Lliga. Un partit que començarà a les 9 del vespre amb arbitratge de Daniel Villar i Ángel Tavera, amb Josep León d’àrbitre auxiliar. Els arlequinats buscaran un bon resultat que els apropi a la copa del rei però al davant tindran un equip necessitat de punts on hi destaca el jugador cedit per l’Igualada, Gerard Miquel.

L’espera del partit comparteix protagonisme amb la notícia de la setmana, el retorn d0una llegenda com Joan Pont a la banqueta igualadina. Ahir donàvem la notícia. Avui la comentem amb el mateix protagonista.

P- Benvingut!!

J.PONT- Moltes gràcies

P- Joan, com és que s’ha obert la possibilitat de tornar a l’IHC?

J.PONT- Doncs la possibilitat ha vingut perquè el que fins ara feia de preparador físic ha començat a treballar i se li feia incompatible amb  els horaris de feina… i és quan el club es va posar en contacte amb mi i em va preguntar si podia ajudar-los i com que ja saben que no sé dir que no ho… je je… Ho vaig parlar amb la família i al final vaig dir que sí!.

P- És una tornada a casa. Fa 30 anys que relacionat amb el club.

La veritat és em sento molt identificat amb el club i em fa il·lusió de poder ajudar-lo… em sento una part d’aquest club i per això torno,  per ajudar…  però si no fes il·lusió és evident que no hagués tornat i és això el que em fa tornar. La il·lusió i el sentir que ets una part d’aquest club.

P- Són 30 anys en dues etapes i amb diferents responsabilitats. Ets alguna cosa més que un preparador físic. El mateix Ferran ha reconegut que li fa il·lusió treballar amb tu i aprendre al teu costat.

J.PONT-Cert, he fet totes les feines … Amb el Roc, quan feia de preparador físic, ja vam començar a treballar en moltes coses que després es van incorporar amb el Figueroa i després vaig tenir l’etapa amb l’Albert Tarrida dirigint junts l’equip. I si, el Ferran també em va dir que estava il·lusionat i espero poder correspondre a aquesta il·lusió… ell té molta empenta i és molt directe i tot el que jo pugui fer per ajudar serà en benefici de l’equip i del club i per això he vingut, per intentar ajudar. Per això estic molt content que també li faci il·lusió al Ferran.

P- I ara que ja has re-re-debutat que sents?

J.PONT- És emocionant. Perquè em sento part del del club… aquí vaig viure una primera etapa increïble i no l’oblidaré mai i després els tres anys amb el Francesc també van ser molt bons, potser no tant de resultats perquè els anteriors eren amb el Dream Team i és insuperable, però si de coses tant o més  importants, com treure jugadors i tirar endavant l’equip i el club en un moment molt complicat… van ser també uns uns grans anys… Ben mirat una mica és com tancar el cercle… vaig començar de preparador i ara torno ser un altre cop preparador físic… és curiós la vida fa moltes voltes i jo he fet la volta complerta perquè vaig començar com a preparador físic després vaig ser segon amb el Carlos Figueroa van compartir banqueta amb l’Albert Tarrida vaig ajudar també amb el Francesc Monclús i ara torno de de preparador físic i ho faig amb molta molta il·lusió.

P- Com veus l’equip?

J.PONT- L’he seguit alguns partits… i el veig molt bé… és un equip que il·lusiona perquè pot anar a més. Tenim joves amb molt futur i que estan creixent molt, els veterans estan a en el seu millor moment i poden ensenyar molt,  puja una nova generacions molt potent… és un equip molt maco per treballar….  i si m’ho preguntes físicament el veig molt bé … clar  que només he fet un entrenament però els veig molt bé. Ara bé, això caldrà que es tradueixi en resultats però anem per bon camí.  Crec que com a equip podem lluitar amb qualsevol  i a més a més tenim una banqueta molt completa que ens ha de permetre competir molt bé durant tot l’any.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *