VENDRELL 2 – IHC RIGAT 2. SOBREN DOS MINUTS

I falten 2 punts. L’Igualada ha acabat empatant un partit que mereixia guanyar (només a la primera meitat el resultat hauria d’haver estat un 0 a 3). El Vendrell ha tingut el mèrit de seguir-ho intentant i a falta de 2 minuts i mig ha aconseguit el gol que els permetia salvar un punt. La falta de punteria en algunes jugades i la bona actuació de Gerard Camps en les altres (ha tornat a ser un altre partit de porters amb l’Elagi a gran alçada) han impedit que els arlequinats s’emportessin 3 punts que els haurien donat el passaport matemàtic a la copa. Ara s’hauran d’esperar els resultats de la jornada per comprovar si el punt obtingut pot acabar sent suficient.

La primera meitat ha acabat amb un únic gol. L’ha marcat Oriol Vives en una contra amb un remat ras, que ha tocat el porter i ha acabat entrant. L’IHC podria haver trencat del tot el partit perquè ha tingut múltiples oportunitats per ampliar el marcador, especialment un remat de Roger Bars al segon pal. Però ni aquesta ni cap de les altres han acabat entrant i el partit s’ha mantingut ajustat.

A la segona els arlequinats han fet el segon. Ha arribat en una contra 2 contra porter del Met i el Ton. El capità ha fet l’últim passi del teva-meva al Met que ha rematat a boca de gol, la bola ha rebotat al pal, Baliu l’ha caçat, ha re-assistit al Met i aquest ha afusellat, a la segona, al porter vendrellenc.

El 0 a 2 no ha durat gaire en el marcador. 3 minuts més tard el Vendrell ha reduït diferències amb un remat de Ferrer al primer pal. El partit ha entrat en els últims minuts amb aquesta mínima diferència i amb l’Igualada carregat amb 9 faltes d’equip. 

Conscients d’aquesta circumstància els locals han augmentat la pressió. O provocaven la 10ena o aprofitaven les precaucions que la defensa igualadina havia de tenir per no fer-la. I a la fi, a falta de 2 minuts i mig el mateix Ferrer ha empalat de primera una bola penjada al segon pal i ha establert l’empat. Un resultat que no reflecteix el joc que s’ha vist a la pista però que permet elogiar la voluntat mostrada pels vendrellencs per no abaixar el braços tot i el millor joc rival. Ara els de Ferran López hauran de començar a pensar en el següent rival, el Sant Cugat (que debutarà a Les Comes) mentre de reüll miren els resultats de la resta de la jornada.

VENDRELL 2 (0/2) Camps, Ferrer (2), Mudarra, Necci, Pellizzari, equip inicial. Nájera, Gerard Miquel i Cid.

IHC RIGAT 2 (1/1) Elagi Deitg, Met Molas (1), Ton Baliu, Oriol Vives (1) i Sergi Pla, equip inicial. Roger Bars, Tety Vives, Jordi Méndez. Martí Busquets i Manuel del Valle.

GOLS: 0-1 Vives (m 7.49). SEGONA PART. 0-2 Molas (m 14), 1-2 Ferrer (m 16.45), 2-2 Ferrer (m 22.36)

INCIDÈNCIES: Arbitratge de Villar i Tavera. Correcte. L’IHC ha acabat amb 9 faltes d’equip i el Vendrell amb 8. A la primera meitat Sergi Pla ha rebut l’impacte d’una bola després d’un remat de Ton Baliu i ha hagut d’abandonar la pista marejat. L’IHC ha jugat 15 minuts sense ell. Per sort el davanter vigatà ha pogut tornar a la pista encara a la pimera meitat, quan faltaven dos minuts pel descans.

Foto David Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *