L’IHC RIGAT JA ÉS A LA COPA!

Tot i la sensació que l’equip havia obtingut poc premi al seu joc al Vendrell, al final el punt aconseguit ha acabat donant la classificació matemàtica per la copa. El 2 a 2 contra els dels Baix Penedès combinat amb les derrotes del Voltregà a casa contra el Lloret (1 a 5) i de l’Alcobendas a Caldes (3 a 2) han acabat donant el passaport per Reus als igualadins.

Ara mateix l’IHC te 22 punts i a falta de només dues jornades li treu 7 punts als osonencs i 8 als madrilenys (i per cert, també al Lloret). Cap d’aquests equips pot superar als de Ferran López i per tant l’IHC ha aconseguit un dels objectius de la temporada a falta de dues jornades per acabar la primera volta. Una mostra de la bona temporada que estan fent els “rigats”. Els dos rivals que li queden a l’Igualada abans d’acabar la primera volta són el Sant Cugat (a Les Comes dissabte 22, en l’últim partit del 2018) i Calafell (com a visitant, el 12 de gener de l’any que ve.

La copa es disputarà al pavelló Olímpic de Reus del 21 al 24 de febrer i de moment ja hi estan classificats FC Barcelona, Caldes, Liceo, Reus, Lleida, Igualada i Noia. Només queda per definir el vuitè classificat, lloc al que aspiren Voltregà, Alcobendas, Lloret i fins i tot Calafell i Alcoi.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *