FC MARTINENC 3 – VALLTER IHC 7. VICTÒRIA PER TANCAR EL 2018

FC MARTINENC 3 – VALLTER IGUALADA 7
Cronica M.B.

Tres punts molt importants a la pista del cuer en el darrer partit del 2018. Després de les derrotes davant del Barça C i del lider Congres, era obligatori sumar.
Amb aquesta victòria i a falta d’una jornada per acabar la primera volta els igualadins se situen en la zona còmode de la classificació amb 22 punts en 14 jornades, fruit de 7 victories, 1 empat i 6 derrotes.


El partit d’aquest diumenge al Guinardó s’ha anat madurant a foc lent fins a obrir la llauna al minut tretze i mig amb un gran gol del juvenil Gerard Riba. El segon arribaria cinc minuts més tard en un contraatac de Gerard Riba que assistia al capità Dani Gual per fer el 0-2. I un minut més tard una nova contra l’ha finalitzat Armand Pujadó altre cop amb l’assistència de Gerard Riba.


Amb el 0-3 s’ha arribat al descans i inconcientment els igualadins han baixat un pèl la concentració i han vist, com al minut cinc de la segona part, dos gols dels barcelonins han col.locat el marcador en un inquietant 2-3.


Aquesta angoixa s’ha acabat en 5 minus. Al deu de la segona Quim Aribau ha fet el 2-4 aprofitant una assistència de Siscu Rubinat en un nou contraatac. I un minut més tard, una acció individual de Roger Cárdenas li permetia fer el 2-5 que tornava a colocar tres gols d’avantatge en el macador. A partir d’aquí el partit ja no ha perillat i al final s’ha tancat amb un clar 3 a 7.

Victòria molt important de cara a aconseguir el primer objectiu de la temporada que es la salvació que estarà entre els 35 i 38 punts.


Ara els igualadins tindran descans fins divendres 11 de gener quan l’Espanyol visitara les Comes en el darrer partit de la primera volta.

FC MARTINENC 3 (0/3) Escola, Garcia, Serrano, Daura i Zulueta (2), -cinc inicial-, Bricio, Sanchez, Romans, Pita (1) i Ros (ps).


VALLTER IHC: Carles Ferrer, Quim Aribau (1), Siscu Rubinat (1), Roger Cárdenas (1),  i Bernat Yeste,-cinc inicial-, Gerard Riba (1), Dani Gual (2), Martí Busquets i Armand Pujadó (1).


Arbitre: Joan Marc Ortiz. Blava a Zulueta del Martinenc.


Gols: 0-1 Gerard Riba, min 13.30. 0-2 Dani Gual, min 18.30. 0-3 Armand Pujadó, min 19.30. 1-3 Pita, min 26.30. 2-3 Zulueta, min 30. 2-4 Quim Aribau, min 35. 2-5 Roger Cárdenas, min 37.30. 2-6 Dani Gual, min 41. 2-7 Siscu Rubinat, min 44.30. 3-7 Zulueta,

Enviat des del meu iPhone

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *