F.LÓPEZ: FER ELS DEURES 2 JORNADES ABANS VOL DIR QUE L’EQUIP HA TREBALLAT MOLT BÉ

P- Ferran, com definiries l’empat de divendres a Vendrell?

F.LÓPEZ- La veritat és que no vam fer un bon partit, vam estar una mica espesos ens va faltar frescura.. però pel que fa a la lectura del partit si que la van fer i el plantejament el vam executar bé… vam estar molt seriosos però no precisos en algunes qüestions…  per exemple quan portes el ritme del partit i generes ocasions has d’afinar més.  Vam tenir ocasions força clares per poder tancar el partit… ja amb el 0-1 amb en vam tenir… amb el 0-2 em vam tenir unes quantes més i si les aprofites acabes guanyant 1-4 o 2-5  però acabes guanyant.  Crec que vam estar precipitats en algunes ocasions sobretot en contraatacs i amb això vam donar-li vida al Vendrell perquè va creure que podia entrar en el partit… I de fet ho va fer en dues jugades aïllades que les va aprofitar per empatar. No  no estar precís a l’Ok Lliga és perillós… en realitat no importa el lloc on estàs a la classificació …no és definitiu, perquè si no tanques un partit això et pot passar factura.

P- Aquest és un problema que ja heu diagnosticat

F.LÓPEZ- Si. De fet estem tenint ocasions per matar els partits i no ho fem i per això ho hem de polir…  també és cert que ens va condicionar molt estar amb 9 faltes durant tants minuts.

P- Però el punt va acabar sent decisiu…

F- LÓPEZ- Exacte. A la fi hem sumat un punt que vist el que ha passat ens permet estar a la copa i aquesta és una competició on Igualada crec que hi ha d’estar sempre i a mi em fa molta il·lusió… professionalment és una competició com a tècnic en la qual m’agrada molt ser-hi. I fer els deures dues jornades abans vol dir que l’equip ha treballat bé, que s’ha sabut competir… sí que és cert que s’ha de ser molt ambiciós i mirar més amunt … i treballant i polint això que et deia hi podem estar… però de moment molt contents i ara a treballar el partit del Sant Cugat amb l’avís del Vendrell… per tant alerta i molt preparats per intentar sumar els tres punts

 L’IHC AMB 7 EQUIPS AL SORTEIG DE PREFERENT

Aquest dimarts es fa a la seu de la Federació Catalana de Patinatge el sorteig per les lligues de preferent de les diferents categories. L’Igualada HC hi ha classificat 7 equips : El Júnior, Juvenil A, Infantil A, Alevi B, Benjami A, Benjamí B i Prebenjami A.

El coordinador de l’hoquei base del club, Marc Muntaner reconeix que estan “contents per la feina feta, ha estat un cap de setmana intens d’hoquei, els equips que ja portaven una bona renda han aconseguit mantenir-la i passar a Preferent. Per altra banda, les tres eliminatòries d’equips de primer any que teníem més ajustades i amb bons resultats a l’anada no els hem aconseguit fer entrar i posar la cirereta al pastís”.

Entre els destacats “la classificació del Júnior, teniem una eliminatòria molt complicada contra el Cerdanyola A … l’anada a Les Comes va ser molt ajustada, però el partit de tornada a Can Xarau va ser brillant, l’any passat no vam ser-hi i penso que com a Igualada HC hem d’estar sempre a Preferent en totes les categories del club, i aquest any hi som”.

Mentrestant, en categoria infantil, en la qual l’Igualada defensa el títol, els 3 primers de l’últim campionat de Catalunya han aconseguit entrar a preferent. El campió, l’IHC imposant-se a l’Andorra per un doble 4 a 0. El sub-campió, el Caldes,amb més angúnies de les previstes per derrotar un acabat d’arribar com l’Espanyol (0-1 a l’anada i 5 a 3 a la Torre Roja). I finalment l’equip que va obtenir la medalla de bronze, el FC Barcelona, s’ha desfet del Girona de manera solvent, repetint el mateix resultat en els dos partits, 7 a 1. 

Sobre el sorteig d’aquest dimarts Marc Muntané deixa clar que l’importnat serà el treball que es faci no els rivals: “A veure què diu el sorteig i a seguir treballant dur tots plegats, amb humil·litat i respecte perquè tinguem la base amb bons jugadors/es i bones persones.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *