L’IHC JA TE RIVALS PER PREFERENT

Aquest dimarts s’ha fet el sorteig de les lligues de preferent en les categories júnior, juvenil, infantil i aleví, totes elles amb representació igualadina. A la mevaweb analitzem amb el coordinador de l’hoquei base del club com han quedat formats els grups i quines són les possibilitats de cadascun dels equips de l’entitat 

Infantil:

Arrenquem per la categoria de la qual l’IHC n’és el vigent campió. Per aquest motiu repassarem com han quedat agrupats els tres equips que van formar el podi la temporada passada. Els igualadins, com a campions, i també Caldes i FC Barcelona. 

L’IHC ha quedat enquadrat en el grup de la mort, el grup P1. Amb Manlleu A, Arenys de Munt A, Sentmenat C, Juneda-Lleida C, Cerdanyola B, Olot C i precisament el Caldes A. Aquesta és la valoració que en fa Marc Muntané:

En aquesta categoria partíem amb un dels coeficients més baixos del sorteig i ja sabíem que el grup no seria fàcil. Els favorits del grup per resultats d’anys anteriors són Arenys, Manlleu i Caldes. Treballarem molt dur per intentar estar a l’alçada dels favorits”

Pel que fa al tercer integrant del podi i un dels candidats al títol que ja va aconseguir en la categoria aleví, el FC Barcelona, ha quedat enquadrat al grup P2, amb Tordera A, Reus Deportiu, Capellades, Vendrell A, Vilanova A, Noia A i Sant Just A.  

Júnior:

L’IHC ha entrat en el grup P1 amb FC Barcelona, Reus, Caldes, Arenys de Munt, Voltregà, Congrés A i Shum A:

“La Preferent Júnior sempre té un nivell altíssim, tenint en compte la dificultat en accedir-hi i que hi juguen diversos jugadors que ja treuen el cap i tenen minuts de qualitat a Oklliga o Oklliga Plata… per tant, qualsevol dels dos grups hagués estat dur. Tot i això si mirem el grup, format per Barça, Reus Deportiu, Caldes, Igualada, Voltrega, Arenys de Munt, Congres i Shum Maçanet… els cinc primers són l’equip Júnior dels 7 primers equips classificats a l’Oklliga, això ho diu tot…  amb l’afegit de ser pedreres amb molta història. A partir d’aquí, intentarem competir cada partit, l’equip ha fet unes eliminatòries molt bones i cada punt serà or”.

Juvenil:

En aquesta categoria l’IHC també entra en el grup P-1. Allà s’hi trobarà al FC Barcelona, Sant Just, Sentmenat D, Reus Deportiu, Cerdanyola A, Manlleu B i Vendrell A. 

“Diuen que estem al grup de la mort. Tot i això, som de primer any i no tenim cap tipus de pressió afegida, partit a partit i anar creixent. Tornem a creuar-nos amb el FC Barcelona, possiblement el millor equip juvenil i el màxim favorit, també ens creuarem amb 2 equips amb els que fa uns mesos coincidíem als Campionats de Catalunya Infantils; Cerdanyola i Sentmenat. Afegint el Reus Deportiu A, Manlleu, Sant Just i el Vendrell A. És un grup duríssim, però als nostres els encanten els reptes”.

Aleví:

Un altre cop repetim grup. P-1, amb Palau B, Girona A, Sant Just A, Voltregà D, Calafell A i Noia A. 

“La d’aleví és una categoria que m’agrada molt perquè hi ha molta igualtat, moltes anades i vingudes, són partits molt vistosos. Alguns equips del grup no els coneixem, sabem que tenim un gran rival al grup, com és el Voltrega que va ser campió fa dos anys, però nosaltres estem creixent, i tenim un equip que sempre en vol més, veurem on acabem”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *