PENÚLTIM ENTRENAMENT DEL 2018

Tercer entrenament de la setmana dels jugadors de l’IHC RIGAT. En queda només un. I  serà el darrer del 2018. Aquest ha estat un any amb coses bones i dolentes, en paraules dels tècnics,  amb molt d’aprenentatge amb molt de creixement i sobre tot  moltes hores de treball. Aquesta penúltima sessió de l’any estat un bon entrenament i independentment del que passi dissabte els jugadors tindran un descans merescut que tothom al vestidor espera moltes ganes perquè hi ha un punt de fatiga acumulada, no només física sinó també mental.

Pel que fa a l’entrenament d’aquest dimecres els arlequinats han fet una primera part física amb el PF, Joan Pont, amb exercicis de velocitat mitjana i llarga i resistència. Després dels de Ferran López han fet treball tàctic de 4×4 per focalitzar ja els aspectes de joc en el partit contra el Sant Cugat. Un equip que té dues o tres característiques molt particulars que el fan molt perillós. L’equip te clar que s’ha d’aprendre del Vendrell on es van tenir moltes oportunitats i no es va acabar acabar de tancar el partit i això és el que es vol evitar en aquest partit contra el Sant Cugat. 

Aquest dijous hi haurà vídeo i entrenament, el més curt de la setmana ja que hi ha el convenciment que la feina ja està tota feta. Només caldrà, després, esperar el partit i intentar que els últims punts de l’any es quedin a casa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *