ÚLTIMS 50 MINUTS DE L’ANY

Al 2018 ja només li queden 50 minuts. Els de l’últim partit de l’any. Dissabte a Les Comes. A partir de les 8 amb arbitratge d’Álvaro de la Hera Jaudenes i David Godía Canaleta. Francesc Borrell Cusco serà l’àrbitre auxiliar.

Els arlequinats ja han fet tots els entrenaments de l’any. L’últim ha estat valorat molt satisfactòriament pels entrenadors. Ha consistit en una sessió de vídeo prèvia per acabar d’analitzar al rival. Després els de Ferran López han fet treball a pista de situacions de contraatacs, finalitzacions, defensa i treball de 4×4. El mateix Ferran apunta que “crec que estem preparats per afrontar el darrer partit d’aquest 2018 a les Comes. Hem d’estar alerta i molt posats ja que el St Cugat pot posar-nos les coses molt difícils. Estic segur que competirem molt bé… així ho ha fet l’equip fins ara. Per tant preparats i forts a pels 3 punts”.

Després de l’entrenament els tècnics han donat la llista de convocats on hi entra el jugador de la base Bernat Yeste.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *